Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Παγιδευτήκαμε μόνοι μας με το «Βέτο Κοντονή»…Κατέπεσε η Υπερασπιστική Γραμμή του ΥΠΕΞ!


Χειρότερη απόφαση αυτήν την χρονική στιγμή από την απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης της Ελλάδος, να μην εκδώσει  έναν (Τρομοκράτη) που καταζητείτο με Ένταλμα απο την Ιντερπόλ , στην Τουρκία ,δεν νομίζουμε ότι υπάρχει !
Εδώ και μήνες η Ελλάδα στηρίζει την απόφασή της και την Υπερασπιστική της γραμμή ,να μην εκδώσει του οκτώ  Τούρκους στρατιωτικούς  που ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα ,γιατί έτσι αποφάσισε η Δικαιοσύνη και ο Άρειος Πάγος !
Η Υπερασπιστική Γραμμή της Ελλάδος ,του Πρωθυπουργού της Ελλάδος ,  του ΥΠΕΞ ,αλλά και όλων όσων από την Ευρωπαϊκή Ένωση  προσπάθησαν να σταθούν στο πλευρό της Ελλάδος ήταν ακριβώς αυτό ….
Η Ελλάδα είναι μια ανεξάρτητη Χώρα ,που η δικαιοσύνη στην Ελλάδα λειτουργεί Ανεξάρτητα και δεν καθοδηγείται ,ούτε επηρεάζεται από Πολιτικές Αποφάσεις …Λέγαμε  και το φωνάζαμε και όλοι συμφωνούσαν μαζί μας !
Έλα όμως που ήρθε το «Βέτο του Κοντονή»σε μια απόφαση του  Αρείου Πάγου για την  έκδοση του Τούρκου Τουργκούτ Καγιά καταζητούμενου (Τρομοκράτη) στη Τουρκία , με διεθνές ένταλμα της Ιντερπόλ, χωρίς να υπάρχει εμφανής λόγος …Εκτός ίσως ότι είναι μέλος του Κομμουνιστικού-Μαρξιστικού/ Λενινιστικού Κόμματος Τουρκίας (TKP/ML).
Οι Τούρκοι μετά  το ΥΠΕΞ που αντέδρασε οργισμένα και σε αυτήν την απόφαση ,ετοιμάζουν μπαράζ δηλώσεων κατά της Ελλάδας  ,οτι παρέχει άσυλο σε Τρομοκράτες και ότι τους προστατεύει κιόλας όταν οι δικαστικές αποφάσεις δεν είναι αρεστές !
Αν κάποιοι στην Κυβέρνηση πιστεύουν οτι επειδή έδωσαν τους Μουφτήδες στη Θράκη καθάρισαν , κοιμούνται ορθοί και τώρα  οι Τούρκοι θα έχουν Συμμάχους και στην Ε.Ε ,γιατί το θέμα της Τρομοκρατίας σε μια Ευρώπη που έχει νεκρούς,ενοχλεί  και πονάει σφόδρα !
Αν τώρα εμείς που ζητούσαμε από τους Τούρκους Πολιτικούς, να μην επεμβαίνουν στην υπόθεση των Αιχμαλώτων μας Στρατιωτικών ,επεμβαίνουμε σε Αποφάσεις όχι των Απλών  Περιφερειακών Δικαστηρίων …Αλλά του Αρείου Πάγου ,που μέχρι εχθές λέγαμε ,ότι είναι Ανεξάρτητη η Δικαιοσύνη και δεν επεμβαίνουμε Πολιτικά   ,όπως στην Υπόθεση των Οκτώ …Κλάφτα Χαράλαμπε!
Παγιδευτήκαμε μόνοι μας και δεν καταλαβαίνουμε  καν το λόγο …Τι ακριβώς θα πούμε οταν ο Ερνογάν  μας βάλει στο Κάδρο και που θα σταθούμε ;
Πηγή veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου