Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


Συνέλληνες.
Το Σάββατο  υλοποιείται το από αιώνος (1918) όραμα των κομμουνιστών να διαλύσουν την Ελλάδα και να φθάσουν τα σύνορά της στον Όλυμπο.
Ο Ελευθέριος Βενιζέλος το 1929 βλέποντας την προσπάθεια του ΚΚΕ για τον διαμελισμό της Ελλάδας ψήφισε το «Ιδιώνυμο Αδίκημα» (N.4229/24 Ιουλίου 1929), και ποινικοποιούσε τις «ανατρεπτικές» ιδέες και χαρακτήριζε εσχάτη προδοσία με προβλεπόμενη ποινή θάνατο για όσους προσπαθούσαν να αποσπάσουν τμήματα του εθνικού εδάφους. Στόχος ήταν η δίωξη των κομμουνιστών και των αναρχικών., και με το «Ιδιώνυμο», έστειλε στην εξορία κατά την επτάχρονη εφαρμογή του, πάνω από 15.000 άτομα. Ο Τσίπρας για την εθνική μειοδοσία του ζητά και βραβείο.
Η εκχώρηση της Μακεδονίας δεν είναι σημερινή υπόθεση, χρονολογείται από το 1945, όταν οι κομμουνιστές κατέσφαξαν τους Έλληνες και υπέγραψαν συμφωνίες με τις οποίες εκχωρούσαν την Μακεδονία στην Γιουγκοσλαβία, την Θράκη στην Βουλγαρία ενώ στους κομμουνιστές Τσάμηδες της Αλβανίας συνεργάτες των Γερμανών εκχωρούσαν την Ήπειρο με αντάλλαγμα τον αφανισμό των Ελλήνων της βορείου Ηπείρου.
Το σύμφωνο Πετριτσίου διατυπώθηκε Ελληνικά και Βουλγαρικά 12.4.1943 δείχνει τον βαθμό προδοσίας των κομμουνιστών.
Σήμερα αυτές οι συμφωνίες πήραν σάρκα και οστά και έπονται τα χειρότερα, αφού συζητάμε με τους Τσάμηδες και ο Πρωθυπουργός της χώρας εκδικείται τα θύματα του ΚΚΕ εκχωρώντας το όνομα Μακεδονία στους Σλάβους των Σκοπίων.
Ο αλήστου μνήμης αιμοσταγής δολοφόνος «Καπετάν Γιώτης ή Χαρίλαος Φλωράκης βουλευτής και ΓΓ του ΚΚΕ σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ(9.12.2001) είπε:  «Το ΚΚΕ απέβλεπε στην αυτονόμηση της Μακεδονίας και Θράκης, και να κόψουμε την Ελλάδα στην μέση όπως έγινε και με την Κορέα».
Η Κομμουνιστική Επιθεώρηση Ιανουάριος 1933 τεύχος 74 στο εξώφυλλο είχε την λεζάντα «ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ: ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΘΡΑΚΗ με πλήρη αποχωρισμό από το Ελληνικό κράτος».
Αυτοί οι αιμοσταγείς εγκληματίες αντί να μετανοήσουν παριστάνουν τους ήρωες και αυτοαποκαλούνται «Προοδευτικές Δυνάμεις» και δυστυχώς τα θύματα ξέχασαν τους δολοφόνους τους.  
Οι εθνικοί εγκληματίες Τσίπρας - Καμμένος και το σκυλολόι τους, παραχαράσσουν μια ιστορία τριών χιλιάδων ετών αφού η περιοχή των Σκοπίων ΟΥΔΕΠΟΤΕ λεγόταν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  αλλά  ΠΑΙΟΝΙΑ.
Ο κομμουνιστής πρωθυπουργός της Ελλάδας γέννημα θρέμμα του ΚΚΕ φερέφωνο του εβραίου Τζόρτζ Σόρος που οραματίζεται την Θεσσαλονίκη ως «Νέα Ιερουσαλήμ» από την πρώτη στιγμή αναλήψεως της πρωθυπουργίας τους απαξίωσε τους νεκρούς των Εθνικών αγώνων και δεν κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη αλλά στους κομμουνιστές της Καισαριανής.

Γεράσιμος Καλογεράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου