Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Δεν ήθελε μετάλλιο από την Παπαχρήστου ο Συριζαίος Κυρίτσης -Τι είπε

Δημοσίευση: 11 Αυγούστου 2018, 9:36 πμ | Ανανέωση: Αύγουστος 11, 2018 στις 9:39 πμ
Επικριτικός ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης κατά του ίδιου του πρωθυπουργού για τα συγχαρητήρια που απεύθυνε στη Βούλα Παπαχρήστου για το χρυσό της μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στο Βερολίνο.
«Κακή επιλογή τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού στην Παπαχρηστου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε μήνυμά του στο Twitter, που απευθυνόταν στον κ. Τσίπρα. Ο βουλευτής υπενθύμισε έτσι παλαιότερο ρατσιστικό tweet της αθλήτριας που τής κόστισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. («Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα… Τουλάχιστον τα κουνούπια του δυτικού Νείλου… θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!!»).


«Θερμά συγχαρητήρια στην Βούλα Παπαχρήστου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του στο Twitter.
Μπορεί να έχουν περάσει έξι χρόνια από το tweet της Παπαχρήστου, για το οποίο τιμωρήθηκε, αλλά στο κυβερνών κόμμα ορισμένοι δεν ξεχνούν τι συνέβη το 2012.
Ήταν 22 Ιουλίου 2012, λίγες ημέρες προτού εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, και η 23χρονη τότε Παπαχρήστου προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, αναρτώντας στο Twitter το εξής σχόλιο: «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα… Τουλάχιστον τα κουνούπια του δυτικού Νείλου… θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!!».
Η αθλήτρια ζήτησε κατόπιν συγγνώμη, κάνοντας λόγο για παρεξήγηση, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να διασώσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
H Παπαχρήστου, είχε υπερασπιστεί και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, με τον οποίο φημολογούνταν ότι διατηρούσε σχέση, και το χαστούκι του στη Λιάνα Κανέλλη τον Ιούνιο του 2012 δηλώνοντας: «νομίζω ότι δεν το ξεκίνησε πρώτος εκείνος».
«Αν εγώ ήμουν προκλητική απέναντι σε έναν άντρα και τον έβριζα δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσε, αλλά νομίζω πως άμα προκαλείς πρέπει να είσαι έτοιμος για την απάντηση» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.
Πηγή https://www.pentapostagma.gr/2018/08/%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%ae%ce%b8%ce%b5%ce%bb%ce%b5-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%b9%ce%bf-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%87%cf%81%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%bf.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+pentapostagma+%28%CE%A0%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%93%CE%9C%CE%91%29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου