Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Στην Ξάνθη Ο ψευδομουφτής Αχμέτ Μετέ κατέλαβε την οικία του νόμιμου Μουφτή Σινίκογλου!

Με την σκανδαλώδη ανοχή των Αρχών του Κράτους χρησιμοποιεί το οίκημα και ως γραφεία της ψευδομουφτείας

Σε μια απίστευτη καταγγελία προέβη ο Μουφτής Ξάνθης Μεχμέτ Εμίν Σινίκογλου σχετική με τη δράση του παράνομου ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ.
Ειδικότερα, ο κ. Σινίκογλου με αφορμή απάντηση του σε δημοσίευμα του xanthi2.gr ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Αχμέτ Μετέ με την «σκανδαλώδη ανοχή των αρχών του Κράτους έχει κάνει κατάληψη εδώ και χρόνια στην οικία του νόμιμου Μουφτή, χρησιμοποιώντας το οίκημα και ως γραφεία της ψευδομουφτείας του».
Ο Μουφτής Ξάνθης κατηγορεί παράλληλα και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, για τον οποίον όπως λέει «προσφέρει υποστήριξη στον Μετέ».
Αναλυτικά, για το θέμα, ο κ. Σινίκογλου δήλωσε:
«Ουδέποτε αρνηθήκαμε να εκσυγχρονιστούν και να αναβαθμιστούν οι Μουφτείες μας! Αντιθέτως, εδώ και τριάντα χρόνια, ζητούμε από την ελληνική πολιτεία να εκσυγχρονιστούν οι εγκαταστάσεις της Μουφτείας μας, χωρίς δυστυχώς την παραμικρή ανταπόκριση εκ μέρους των αρμοδίων οργάνων του κράτους!
Με την σκανδαλώδη ανοχή των αρχών του κράτους, ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, που εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα στην Θράκη και ευρύτερα στην Ελλάδα, έχει κάνει κατάληψη εδώ και χρόνια στην οικία του νόμιμου Μουφτή, χρησιμοποιώντας το οίκημα και ως γραφεία της ψευδομουφτείας του. Ο Βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, σχεδόν καθημερινά διέρχεται από το γραφείο του ψευδομουφτή και είναι γνωστή σε όλους η υποστήριξη που προσφέρει σε έναν άνθρωπο που με μανδύα την θρησκεία του Ισλάμ, ασκεί ουσιαστικά πολιτική δραστηριότητα».
πηγή http://fonirodopis.gr/press/77921/o-pseydomouftis-mete-katelave-tin-oikia-tou-nomimou-moufti-sinikoglou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου