Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Γούχα στον Καμμένο στην Κύπρο για το Σκοπιανό – Συνελήφθησαν 12 άτομα

NEWSROOM ELEFTHEROSTYPOS.GR
Στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Δομετίου στην Κύπρο μετέβη το πρωί ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος για να καταγγείλει ότι δέχθηκε ύβρεις με αφορμή τη συμφωνία για το Σκοπιανό από τρία άτομα κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής τελετής στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, για τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Μάνας των Αγνοουμένων.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πολίτης» η παρουσία του Έλληνα Υπουργού Άμυνας στην εκδήλωση εξόργισε κάποιους από τους παρευρισκόμενους οι οποίοι γιούχαραν τον Πάνο Καμμένο για την συμφωνία των Πρεσπών.
Τα συγκεκριμένα πρόσωπα συνελήφθησαν για πρόσκληση ανησυχίας και για δημόσια εξύβριση Κατηγορήθηκαν γραπτώς για τα δύο αδικήματα και αφέθηκαν ελεύθεροι, για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Αποδοκιμασίες και στη Φανερωμένης

Στο μεταξύ το περιστατικό στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας φαίνεται ότι επαναλήφθηκε και στην επιμνημόσυνη δέηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στην εκκλησία της Φανερωμένης. Σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσία του Πάνου Καμμένου συνοδεύτηκε από παρατεταμένο γιουχάισμα και ύβρεις. Για τον λόγο αυτό οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα εννέα πρόσωπα (8 άντρες και μία γυναίκα) οι οποίοι φέρονται να εξύβρισαν τον Υπουργό Άμυνας.
https://www.eleftherostypos.gr/politiki/268235-goyxa-ston-kammeno-kai-stin-kypro-gia-to-skopiano-synelifthisan-12-atoma/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου