Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

«ΔΕΙ ΔΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, Ω ΑΝΔΡΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ, ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΤΟΥΤΩΝ ΟΥΔΕΝ ΕΣΤΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΤΩΝ ΔΕΟΝΤΩΝ»

16865194_1756386834676843_1115939985041454889_nΣτέργιος Μπακολουκάς
Ή αλλιώς όπως λέει και ο λαός μας: Με πορδές δεν βάφονται αυγά!
Τα χρήματα, δεν παράγονται βάσει πολιτικών επιθυμιών.
Ούτε παράγονται ανακυκλώνοντας δανεικά. 
ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ. 
Αυτή ακριβώς η παραγωγή γεννά προϊόντα και τα προϊόντα πλούτο κι ευημερία. 
Όμως τα προϊόντα για να παραχθούν, έχουν ανάγκη από χρηματοδότηση. 
Το κράτος οφείλει μέσω της Δημοσιονομικής πολιτικής και του ελέγχου της λειτουργίας των Τραπεζών, να καθορίζει την διάθεση του χρήματος και την χρηματοδότηση της παραγωγής.
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙ! 
Όταν ακούτε τη φράση:«Για να αρχίσει η ανάκαμψη και να πάμε στην ανάπτυξη πρέπει να μειωθούν οι δαπάνες του Κράτους!», να ξέρεται ότι είναι μια τεράστια ΑΝΟΗΣΙΑ, μία ΑΠΑΤΗ ! 
ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ. 
Όταν το κράτος ΔΕΝ μπορεί να εκδώσει δικό του χρήμα, τότε ΔΕΝ μπορεί να ξοδέψει και για να το κάνει, είναι υποχρεωμένο να δανείζεται με τόκο. 
Ο τόκος αυτός στο τέλος γίνετε βραχνάς και Βαμπίρ της οικονομίας της χώρας.
Σήμερα μετά από επτά χρόνια μνημονίων και χωρίς τη δυνατότητα της έκδοσης εθνικού νομίσματος, η χώρα είναι έρμαιο των δανειστών της, ΛΟΓΩ ΑΥΤΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ.
Καμία δαπάνη δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί , ακόμα και για τον εξοπλισμό των ενόπλων δυνάμεων, χωρίς την έγκριση των δανειστών.
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. 
Η δουλειά του είναι να κάνει ανακατανομή του πλούτου της Χώρας μέσω του προϋπολογισμού.
ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ 3,5% ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ.
Αυτό σημαίνει ότι ζητούν να μας αφαιρέσουν, ένα ακόμα κομμάτι από το, είδη κατά 20% ελλειμματικό ισοζύγιο των Ελληνικών νοικοκυριών, με σκοπό την πληρωμή μέρους των τόκων, το υπόλοιπο των οποίων θα προστεθεί στο οφειλόμενο κεφάλαιο, από το οποίο θα παραχθούν νέοι τόκοι.
Αυτό επίσης σημαίνει ότι ανταλλάσουμε πραγματικό πλούτο και ευημερία, με ΧΑΡΤΙΑ χωρίς αντίκρισμα για να μπορούμε να διευκολύνουμε τις συναλλαγές μας.
ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ.
Μετά τις τελευταίες προκλήσεις των Τούρκων, πολλοί Στρατιωτικοί, απόστρατοι και εν ενεργεία, αναφέρονται στην επιτακτική ανάγκη της ενίσχυσης των Ενόπλων Δυνάμεων με νέα, ποιο σύγχρονα, οπλικά συστήματα. 
Πράγματι, αυτοί οι εξοπλισμοί που προτείνουν οι ειδικοί, είναι μια επιτακτική και αδήριτη ανάγκη, για να αισθανόμαστε ασφαλείς και σίγουροι, για την αποτροπή επίβουλων οφθαλμών!
Όμως αυτοί οι καλοί πατριώτες κάνουν ένα πολύ σοβαρό λάθος! 
ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ.
Δεν αντιλαμβάνονται ότι η Ελλάδα βρίσκετε υπό κατοχή. 
Δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι η σηματοδότηση της κυριαρχίας του κράτους, γίνετε ΜΟΝΟ με την έκδοση του Εθνικού νομίσματος. 
ΔΕΝ μπορούν να παραδεχτούν ότι η ανεξαρτησία μιας κρατικής οντότητας, σφραγίζετε με την έκδοση του νομίσματός της. 
Είναι αυτό που στην Οικονομική Επιστήμη ονομάζετε ανεξάρτητη Νομισματική και Δημοσιονομική Πολιτική, η οποία υφίσταται ΜΟΝΟ με την ύπαρξη Εθνικού νομίσματος .
ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ.
Στην Ελλάδα σήμερα, όλοι οι τομείς παραγωγής και χρηματοδότησης, είναι ελεγχόμενοι από τους ξένους δανειστές. 
Όχι οπλικά συστήματα δεν μπορούμε να αγοράσουμε, αλλά ούτε σχοινάκια για τον καθαρισμό των όπλων εκπαίδευσης, μπορούμε να προμηθευτούμε, χωρίς έγκριση από τους δανειστές, γιατί αυτοί είναι τα μοναδικά αφεντικά του τόπου.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ: 
1. Προέχει η ανάκτηση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας .
2. Η ανάκτηση του δικαιώματος της αυτοδιαχείρισης ως Χώρας, που έχει χαθεί μετά από τόσα μνημόνια .
3. Η επιστροφή της λήψης των αποφάσεων στους πραγματικούς ιδιοκτήτες αυτού του τόπου
ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ :
1. Την μονομερή διαγραφή του χρέους, ως παράνομου, αντισυνταγματικού, και μη οφειλόμενου και την επιστροφή στο Εθνικό Νόμισμα, η έκδοση και ο σκοπός του οποίου θα είναι πραγματικά Εθνικός, θα εκδίδετε υπό την εποπτεία της εκλεγμένης διοίκησης των Ελλήνων και θα χρηματοδοτεί την ανάπτυξη της οικονομίας.
2. Την Προκήρυξη πανεθνικής διαδικασίας για την εκλογή αντιπροσώπων του Έθνους για Συντακτική Εθνοσυνέλευση, για την επεξεργασία νέου Δημοκρατικού Συντάγματος με το οποίο θα καταστεί δυνατή η ανασύσταση του Ελληνικού Κράτους, καθώς και ολόκληρο το θεσμικό και νομοθετικό πλαίσιο.
3. Την Εκκαθάριση, εν ενεργεία, των Τραπεζών για να μάθουμε τον προορισμό όλων αυτών των δις που λείπουν και την Εθνικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος για την εφαρμογή αυστηρού ελέγχου στην κίνηση κεφαλαίων.
4. Την Σεισάχθεια των ιδιωτικών χρεών που πνίγουν τα νοικοκυριά, με σκοπό την τόνωση της αγοραστικής αξίας της Ελληνικής Οικογένειας.
5. Την Παραπομπή στη δικαιοσύνη, αυτών που μας έφεραν μέχρι εδώ.
*Δημοσθένης Α’ Ολυνθιακός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου