Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Δεν αντέχουν την κριτική – Επίθεση ΣΥΡΙΖαίων κατά απόστρατων Στρατηγών: «Είναι υποκριτές!» – Επανέρχονται οι ΑΝΕΛίτες: «Δεχόμαστε απειλές»

Δεν αντέχουν την εθνική οργή και την κατακραυγή οι Κυβερνητικοί. Πλέον όλοι οι Ελληνες έχουμε γίνει μια γροθιά ενάντια στους χειρισμούς των Α. Τσίπρα και Ν. Κοτζιά.

Η οργή έχει απλωθεί σε όλη την ελληνική γη. Βουλευτές, Υπουργοί δεν μπορούν πλέον να σταθούν πουθενά. 
Απλοί πατριώτες, άνεργοι, πρώην ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, έχουν ξεχυθεί στους δρόμους ενάντια στην εκχώρηση του ονόματος.
Και όμως, δεν βλέπουν αυτό που έρχεται, δεν καταλαβαίνουν ότι η κοινωνία βράζει.
Την άποψη ότι «πολλές φορές υπάρχει ένα ποσοστό σωβινισμού» σε όσους διαμαρτύρονται γαι τα εθνικά θέματα εξέφρασε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Υπάρχουν αυτού του είδους οι εξάψεις. Θεωρείτε ότι συμβαίνει πρώτη φορά; Όταν υπεγράφη η ενδιάμεση συμφωνία τα ίδια και χειρότερα γίνονταν από ορισμένους κυκλους» υποστήριξε ο υπουργός Ναυτιλίας προσπαθώντας να εξηγήσει τις αποδοκιμασίες κατά υπουργών σε όλη τη χώρα.
Ο κ. Κουρουμπλής υπερασπίστηκε και τον Πάνο Καμμένο λέγοντας ότι δεν είναι υποκριτής. «Εγώ σας λέω ότι ο Καμμένος κράτησε μια έντιμη στάση βάζοντας το συμφέρον της πατρίδας πάνω από το κομματικό συμφέρον. Ήξερε ότι με τη στάση αυτή (σ.σ. στο Σκοπιανό) θα εισπράξει τέτοιες αντιδράσεις».
Παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η συμφωνία για το Σκοπιανό να ψηφιστεί με αυξημένη πλειοψηφία όταν έρθει στη Βουλή.
«Είναι μια πολιτική επιλογή της κυβέρνησης να προχωρήσει σε αυτή τη συμφωνία, θα την κρίνει ο ελληνικός λαός.
Πιστεύω ότι ο λαός θα αξιολογήσει στο τέλος της 4ετιας και θα εμπιστευτεί και πάλι το καθαρό βλέμμα του Αλέξη Τσίπρα» συμπλήρωσε ο υπουργός Ναυτιλίας που επιτέθηκε και κατά απόστρατων στρατηγών λέγοντας ότι «δεν αντέχω να βλέπω απόστρατους υποκριτές να λένε ότι η Ελλάδα απειλείται από τέτοιο κρατίδιο».
Ονειδος. Για ποιον λόγο επιτίθεται στους Στρατηγούς; Δεν έχουν δικαίωμα να λένε την αποψή τους;
Νέες κραυγιές ΑΝΕΛΙΤΩΝ
«Ο κ. Λαζαρίδης, ο κ. Κατσίκης δέχονται απειλές για τις ζωές τους και θα προχωρήσουμε σε ενέργειες. Έχουν απειλήσει και εμένα» δήλωσε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης, στην εκπομπή «Ξυπνάμε Μαζί» στο Epsilon.
«Συμφωνία θα έχουμε όταν ψηφιστεί στη σκοπιανή Βουλή και κατόπιν έρθει στο ελληνικό κοινοβούλιο να ψηφιστεί. Εμείς οι ΑΝΕΛ έχουμε δηλώσει ξεκάθαρα ότι αυτή την συμφωνία δεν πρόκειται να την ψηφίσουμε, ζητάμε αυξημένη πλειοψηφία για να μπορέσουν επιτέλους να πέσουν οι μάσκες»
Πάντως είναι κάτι παραπάνο από βέβαιο πως επικρατεί κλίμα πανικού στους ΑΝ.ΕΛ καθώς για πρώτη φορά γίνεται λόγος για ψήφιση της Συμφωνίας για το Σκοπιανό με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να συμμετάσχουν και άλλοι στο έγκλημα τη στιγμή που όταν διαπραγματευόταν ο Ν.Κοτζιάς δεν ενημέρωνε απολύτως κανέναν σε μια αποθέωση της μυστικής διπλωματίας!
Δείτε βίντεο:
https://www.pentapostagma.gr/2018/06/%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου