Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

ΣΧΟΛΙΟ: ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΕΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ... Ε..Ε!!ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ... ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙA ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;

Σε αριθμό ρεκόρ έφτασαν οι Τούρκοι που ζουν στο εξωτερικό και ψήφισαν από τους τόπους κατοικίας τους για τις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές της 24ης Ιουνίου στην Τουρκιά!

Αυτό ανακοίνωσε ο Σάντι Γκιουβέν επικεφαλής της Ανώτατης Εκλογικής Επιτροπής.
Οι Τούρκοι που ζουν στο εξωτερικό είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν στα τουρκικά προξενεία από τις 7 Ιουνίου ως την Τρίτη το βράδυ.

Περίπου 3,047 εκατομμύρια Τούρκοι ψηφοφόροι είναι εγγεγραμμένοι στο εξωτερικό, γεγονός που σημαίνει ότι το ποσοστό συμμετοχής έφτασε το 48,8%. Στις προηγούμενες εκλογές του Νοεμβρίου του 2015 ψήφισαν 1,3 εκατομμύριο Τούρκοι του εξωτερικού, ενώ στο δημοψήφισμα της περσινής χρονιάς 1,4 εκατομμύριο.

Σχόλιο:

Αλήθεια, «κύριοι»-πολιτικοί του δήθεν «δημοκρατικού τόξου», πότε θα αποκτήσουν το δημοκρατικό δικαίωμα που έχουν και οι Τούρκοι ακόμα, οι Έλληνες του εξωτερικού; Τους οποίους θεωρείτε πολίτες δευτέρας κατηγορίας και τους θέλετε μόνο για ντεκόρ, όταν κάνετε φιγούρα στα ταξίδια σας στο εξωτερικό! Απανταχού Έλληνες μη σας παραμυθιάζουν και αποστασιοποιεισθε..
 Ο νοών νοητώ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου