Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ κατηγορούν τα κυβερνητικά στελέχη ότι «παρέδωσαν την Μακεδονική πολιτισμική κληρονομιά σε ένα κρατίδιο Σλάβων».


«Θερμή» υποδοχή στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζουν, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Τούμπας τουΠΑΟΚ, κατά την εκδήλωση με τίτλο «Μακεδονικό: Τα οφέλη της συμφωνίας και οι προοπτικές στα Βαλκάνια» που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα, 25 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας.
Στη σχετική ανακοίνωση οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ κατηγορούν τα κυβερνητικά στελέχη ότι «στις 17 Ιουνίου υπέγραψαν την οριστική και αμετάκλητη καταδίκη τους, παραδίδοντας την Μακεδονική πολιτισμική κληρονομιά και αναγνωρίζοντας παράλληλα Μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα, σε ένα κρατίδιο Σλάβων».
«Ενημερώνουμε τους κυβερνώντες, πως τους περιμένουμε τη Δευτέρα να τους υποδεχτούμε όπως τους αρμόζει και τους υποσχόμαστε ότι δεν θα λάβει χώρα μία τέτοια εξευτελιστική προπαγανδιστική εκδήλωση στην Τούμπα», καταλήγουν οι φίλαθλοι.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Αυτοί που μιλούσαν για αλήθεια και αποδείχθηκαν οι μεγαλύτεροι ψεύτες.
Αυτοί που τάσσονταν κατά της αστυνομικής βίας και τελικά την χρησιμοποιούν προς διασφάλιση των μικροκομματικών τους συμφερόντων.
Αυτοί που απαγορεύουν και φιμώνουν την όποια αντίδραση στην αυθαιρεσία της εξουσίας τους, χρησιμοποιώντας τους προβοκάτορες των Μ.Μ.Ε., έτσι ώστε να διατηρήσουν την καρέκλα τους για λίγο ακόμη.
Αυτοί που αφήνουν τους πραγματικούς τρομοκράτες και εγκληματίες να αλωνίζουν και βάζουν φυλακή τους οπαδούς για ένα πυρσό, με κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, χωρίς αποδείξεις.
Αυτοί που αντιλαμβάνονται τους ΒορειοΕλλαδίτες, ως πολίτες 2ης κατηγορίας.
Αυτοί που πολέμησαν τον Π.Α.Ο.Κ. για ένα ρόλο χαρτί.
Αυτοί λοιπόν οι επαγγελματίες της πολιτικής της κωλοτούμπας και της ντροπής, που έχουν όνομα "ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ", στις 17 Ιουνίου υπέγραψαν την οριστική και αμετάκλητη καταδίκη τους, παραδίδοντας την Μακεδονική πολιτισμική κληρονομιά και αναγνωρίζοντας παράλληλα Μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα, σε ένα κρατίδιο Σλάβων.
Δεν έμειναν όμως μόνο εκεί, αλλά προσπάθησαν να μας πείσουν για την "τεράστια επιτυχία" αυτής της κίνησης τους, διοργανώνοντας μεταξύ άλλων εκδήλωση για τα "οφέλη" της συμφωνίας, την ερχόμενη Δευτέρα στην Τούμπα.
Ως οπαδοί του μεγαλύτερου κοινωνικού κινήματος, της μοναδικής Μακεδονίας, που για 92+ χρόνια αγωνιζόμαστε ενάντια σε κάθε μορφή αδικίας, ρατσισμού, ανελευθερίας και καταστολής και πάντα προασπιζόμενοι την ιστορική αλήθεια και το συμφέρον των συμπολιτών μας, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε αναπάντητη την εν λόγω προδοσία.
Ενημερώνουμε τους Κυβερνώντες, πως τους περιμένουμε λοιπόν τη Δευτέρα να τους υποδεχτούμε όπως τους αρμόζει και τους υποσχόμαστε ότι όχι μόνο δεν θα λάβει χώρα μία τέτοια εξευτελιστική προπαγανδιστική εκδήλωση στην Τούμπα.
Υ.Γ.1: Αλήτες Προδότες Πολιτικοί,
Τα κάνατε σκατα για ακόμη μια φορά,στη ΤΟΥΜΠΑ δεν χώραν αυτά.
Υ.Γ.2: Για τους περίεργους..., άλλο Πατριωτισμός, άλλο Εθνικισμός και δεν θα επιτραπεί σαν κανέναν φασίστα να καπηλευτεί τη δίκαιη δράση μας
Υ.Γ.4: Τσιπροκαμμένοι....ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ
Μετά τιμής,
ΣΦ Π.Α.Ο.Κ. ΤΟΥΜΠΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου