Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Γ. Τράγκας: «Οδηγούμαστε σε ανείπωτη εθνική τραγωδία»

«Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να διαψευστώ αλλά είμαι πλέον βέβαιος ότι στο επόμενο διάστημα οδηγούμαστε σε ανείπωτη εθνική τραγωδία», τόνισε ο Γ. Τράγκας από την συχνότητα των Παραπολιτικών 90,1 FM, αναφερόμενος στο Σκοπιάνο.
Αναλυτικά, όλα όσα είπε ο Γιώργος Τράγκας
Ο Σκοπιανός Πρόεδρος με επίσημη ανακοίνωση του γραφείου του, δήλωσε ότι το erga omnes δεν είναι αποδεκτό. Δηλαδή ουσιαστικά απέρριψε πλήρως τη μία και μοναδική σύνθεση ονομασία για όλες τις χρήσεις. Απέρριψε δηλαδή να αντικατασταθεί στην ταυτότητα των Σκοπιανών η ονομασία του κράτους και από Δημοκρατία της Μακεδονίας, να γίνει Δημοκρατία της Βόρειας ή Άνω Μακεδονίας.
Με κατηγορηματικό τρόπο και βάζοντας στην εισαγωγή της ανακοίνωσης ότι είναι συνεπής στη γραμμή όλων των προηγουμένων προέδρων, δηλαδή στην απόλυτη αλυτρωτική γραμμή, ο κος Ιβάνοφ απορρίπτει την ιδέα, τόσο της αλλαγής του Συντάγματος, όσο και των αλυτρωτικών διαθέσεων της γειτονικής χώρας, του γειτονικού λαού. Είναι καθαρός προς τους Σκοπιανούς, προς τους Έλληνες και τους Γερμανούς. Λέει ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν οι εθνικές επιδιώξεις του λαού του, δηλαδή η επέκταση και προσάρτηση των εδαφών της Μακεδονίας. Λέει ξεκάθαρα προς τους ανόητους των Αθηνών, προς όλους τους γερμανόδουλους ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σταματήσουμε εμείς οι Σκοπιανοί να προπαγανδίζουμε ότι η Πέλλα, η Φλώρινα, οι Πρέσπες, η Θεσσαλονίκη, οι Σέρρες είναι δικά μας Σλαβικά εδάφη.
Χθες φίλες και φίλοι, βγήκε ξανά ο πρωθυπουργός Ζάεφ και δήλωσε ότι η κυβέρνησή του θα παλέψει εντός του Ιουνίου για να βρει μια λύση, δηλαδή να παρακαμφθεί η θέση – στάση του Προέδρου της Σκοπιανής Δημοκρατίας, που οδηγεί σε ναυάγιο το σχέδιο των Γερμανών ή οδηγεί σε πλήρη διπλωματική ήττα τον Τσίπρα και τον Κοτζιά, αφού πρέπει να αποδεχθούν τη μη αλλαγή του Συντάγματος των Σκοπίων και τις αλυτρωτικές διαθέσεις τους για να βάλουν τζίφρα σε οποιαδήποτε συμφωνία και να την περάσουν αστραπή από το ελληνικό κοινοβούλιο.
Ανοίξτε καλά τα ραδιοφωνάκια σας
Καλημέρα στο Βόλο, καλημέρα στη Λάρισα, καλημέρα σε όλους τους Μακεδόνες που θα κάνουν συλλαλητήρια στις 6 Ιουνίου σε 13 πόλεις της Βόρειας Ελλάδας.
Ο Σκοπιανός Πρόεδρος Ιβάνοφ με την ανακοίνωσή του έδειξε ότι υπάρχει πολιτική συνέχεια στην πατρίδα του, έδειξε ότι σέβεται το λαό του, σέβεται όσα του έλεγαν μέχρι σήμερα για την αλύτρωτη Μακεδονία.
Ο Σκοπιανός Πρόεδρος απογύμνωσε πλήρως το δοσιλογισμό των Αθηνών και τη σπουδή του κου Τσίπρα να αναγνωρίσει ξαφνικά τα Σκόπια ως Μακεδονία, καθοδηγούμενος καθαρά από το Βερολίνο.
Ο σημερινός πρωθυπουργός δείχνει να δουλεύει για τη συρρίκνωση της Ελλάδας σε όλα τα επίπεδα. Το ερώτημα είναι τι κάνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος κάθε τρεις και λίγο μας λέει ότι συμφωνία για το όνομα δεν μπορεί να υπάρξει, χωρίς προηγουμένως να αλλάξει το Σύνταγμα των Σκοπίων και χωρίς να υπάρξει ένα όνομα για όλες τις χρήσεις.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος τηρεί σιγή ασυρμάτου, δεν τον άκουσε κανένας Έλληνας αυτά τα 24ωρα που προετοιμάζεται το πάρτι στις Πρέσπες να τονώνει το ηθικό του με μια δήλωση ανάλογη εκείνης του Σκοπιανού Προέδρου.
https://www.pentapostagma.gr/2018/06/%ce%b3-%cf%84%cf%81%ce%ac%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%82-%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%b3%ce%bf%cf%8d%ce%bc%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%83%ce%b5-%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%af%cf%80%cf%89%cf%84%ce%b7-%ce%b5%ce%b8-2.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+pentapostagma+%28%CE%A0%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%93%CE%9C%CE%91%29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου