Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ


Πετούν τις ταυτότητές τους οι Λαθρο-μουσουλμάνοι – Πακιστανοί παριστάνουν τους Σύρους και ζητούν άσυλο – Αυξάνονται οι ροές – Κανένα μέτρο αποτροπής από την Ελλάδα – Πού πάμε;
 
Οι πληροφορίες της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ αποδεικνύονται σωστές.
Οι Λαθρομουσουλμάνοι, που κατά χιλιάδες εισβάλλουν στην χώρα μας, μόλις περάσουν τον ποταμό Έβρο, πετούν τις ταυτότητές τους και εμφανίζονται στις Ελληνικές Αρχές, σαν υπήκοοι Συρίας για να εξασφαλίσουν την χορήγηση Ασύλου.
Διαβάστε τι μας γράφει ο κ. Βασίλης Μιχαηλίδης από το Φυλακτό.
***
Κύριε Σταύρο Γ. Κονδύλη
Σας εύχομαι ολοψύχως για τα γενέθλια της αγαπητής μας εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ, που κλείνει τα 73 της έτη από την έκδοσήν της και πηγαίνει στα 74 της έτη, να έχει συνέχεια ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε σας και σε όλην την οικογένειαν σας.
Βασίλης Μ. Μιχαηλίδης πρώην Ανταποκριτής σας
1978-2013
Κύριε Κονδύλη σας στέλνω και μία φωτογραφία ενός λαθρομετανάστη που πέταξε στο έδαφος περιοχής Φυλακτού την νόμιμή του Αστυνομική Ταυτότητα.
Η καταγωγή του είναι από το πρώην Αν. Πακιστάν και σήμερα Μπαγκλαντές (Bangladeshi).
Μία επιβεβαίωσιν σας γράφοντας στο φύλλο της εφημερίδος σας, της 28ης Απριλίου 2018 πρωτοσέλιδο (Ο ισλαμικός εποικισμός της Ελλάδος).
Κύριε Κονδύλη σωστή η προφητεία σας.
Η φωτογραφία αυτή είναι μάρτυρας των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών.
Υ.Σ. Την έχω καθαρίσει με ζεστό νερό.
Κύριε Κονδύλη, θυμάμαι πριν πολλά χρόνια, μου λέγατε θα ‘ρθουνε τα χρόνια, που η Ελλάδα μας θα ξεπουλήσει τα πάντα σε ξένους επιχειρηματίες και θα έχουν για εργατικό δυναμικό λαθρομετανάστες με πολύ χαμηλό μεροκάματο.
Ενώ οι δικοί μας Έλληνες Εργάτες θα μείνουν άνεργοι.
Καλά προβλέψατε κ. Κονδύλη.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Βασίλης Μιχαηλίδης
***
Εν τω μεταξύ, αλματώδη αύξηση έχουν σημειώσει τον τελευταίο καιρό τα περιστατικά λαθραίας εισόδου αλλοδαπών  στην Ελλάδα από την περιοχή του Έβρου.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΟΗΕ μόνο το μήνα  Απρίλιο πέρασαν τα χερσαία ελληνοτουρκικά σύνορα 2.900 αλλοδαποί, αριθμός που αντιστοιχεί στο ήμισυ του συνολικού αριθμού αφίξεων στη χώρα μας το 2017 από την ίδια περιοχή.
Παράλληλα την ίδια ώρα οι «ροές» πρόκειται να εκτιναχθούν από τον Έβρο καθώς  χιλιάδες είναι οι παράνομοι μετανάστες από χώρες κυρίως της Αφρικής αλλά και Πακιστάν, Ιράκ, Αφγανιστάν, καθώς και πρόσφυγες απ’ την Συρία (σε πολύ μικρότερο όμως μικρότερο αριθμό) που ετοιμάζονται να περάσουν τον ποταμό Έβρο για να έρθουν στην Ελλάδα.
Οι περισσότεροι από αυτούς βρίσκονται σε ειδικά κέντρα κοντά στην Αδριανούπολη ξα αναχωρούν κατά κύματα με στόχο να περάσουν την ελληνο-τουρκική μεθόριο.
Για ποιο λόγο οι περίφημες «ροές» δεν κατευθύνονται  στην Βουλγαρία;
Για τον πολύ απλό λόγο ότι εκεί φυλάσσονται τα σύνορα ενώ επιπρόσθετα έχει κατασκευαστεί φράχτης από τον Ιανουάριο του 2017.
«Δεν βλέπεις κανέναν πρόσφυγα ή λαθρομετανάστη μέσα στην Αδριανούπολη. Τους κρατάνε σε ελεγχόμενους χώρους αστυνομία και στρατός της Τουρκίας, ώστε με ελεγχόμενο τρόπο να τους στέλνουν στην Ελλάδα. Φαίνεται ξεκάθαρα αυτό και το γνωρίζουν όλοι στην απέναντι πλευρά», χαρακτηριστικά στο Evros news άνθρωπος που βρέθηκε στην Αδριανούπολη.
Οι παράνομοι μετανάστες  φτάνουν πλέον με τη βοήθεια των Τούρκων πολύ άνετα στην τουρκική όχθη, όπου σχεδόν ανενόχλητοι επιβιβάζονται σε βάρκες και διασχίζουν το ποτάμι, ακόμα και όταν τα νερά του κατεβαίνουν ορμητικά.
Από την ελληνική πλευρά των συνόρων δεν υπάρχει κανενός είδους αποτροπή εισόδου. Απλώς οι αλλοδαποί περνούν την τυπική γραμμή των συνόρων και μετά εισέρχονται σε ελληνικό έδαφος όπου κινούνται μέχρι να συναντήσουν κάποιο αστυνομικό ή στρατιωτικό.
Αυτό όμως που προκαλεί τη μεγαλύτερη ανησυχία είναι ότι στις περισπούδαστες αναλύσεις, γίνεται βαθυστόχαστη ανάλυση του πόσο η Τουρκία στέλνει τους παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα, αλλά λέξη για μέτρα αποτροπής εκ μέρους της Ελλάδας.
Δηλαδή εμείς καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και περιμένουμε να λάβει μέτρα η Τουρκία ή η FRONTEX, για να σταματήσει η εισβολή του Ισλάμ στην Πατρίδα μας.
Γιατί αυτή η αδράνεια;
Πού πάμε;
Συνειδητοποιεί η Αθήνα, τους κινδύνους που μας απειλούν;
Σ.Κ.
https://elthraki.gr/2018/05/%CE%BC%CE%B5%CF%83%CF%89-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%B7-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BC/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου