Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Διαλέξεις στην ΛΑΦ Θεσσαλονίκης την Τρίτη 22 Μαΐου και ώρα 19.00 με θέμα : 70 χρόνια από την ίδρυση των Δυνάμεων και Πέμπτη 24 Μαΐου και ώρα 13.30 με θέμα: 190 χρόνια από την ίδρυση της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.




Την προσεχή εβδομάδα ο Επίτιμος Γενικός Επιθεωρητής Στρατού Αντιστράτηγος ε.α. Χρήστος Φωτόπουλος θα δώσει στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης δύο διαλέξεις, ως εξής:

-Την Τρίτη 22 Μαΐου και ώρα 19.00 διάλεξη με θέμα τα 70 χρόνια από την ίδρυση των Δυνάμεων Καταδρομών. Τη διάλεξη αυτή παρουσίασε ο Αντιστράτηγος ε.α. Χρήστος Φωτόπουλος κατά τον επίσημο εορτασμό της 70ής επετείου της ιδρύσεως των Δυνάμεων Καταδρομών, που πραγματοποιήθηκε στις 27 Φεβ 18 στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Αθήνα, παρουσία της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.

-Την Πέμπτη 24 Μαΐου και ώρα 13.30 διάλεξη με θέμα τα 190 χρόνια από την ίδρυση της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

Ο Αντιστράτηγος ε.α. Χρήστος Φωτόπουλος, τόσο κατά τη διάρκεια της ενεργού υπηρεσίας του, κυρίως όμως μετά την αποστρατεία του, ασχολήθηκε συστηματικά με την ιστορική έρευνα στο χώρο του Ελληνικού Στρατού και έχει συγγράψει μελέτες, στρατιωτικούς κανονισμούς, ιστορικά βιβλία και ιστορικές μονογραφίες κυρίως για τις Ειδικές Δυνάμεις και τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.
Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να παραστούν και να τιμήσουν με την παρουσία τους τον ομιλητή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου