Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Απίστευτο : Οι Τούρκοι τρόμαξαν με τον «ΠΥΡΠΟΛΗΤΗ» και… Μπέρδεψαν τα Ίμια!

Είχαμε αναφερθεί οτι από χθες την ώρα που ο «ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ» που χτύπησε αξημέρωτα το Αιγαίο  μέχρι τις βραδυνές ώρες που οι Μονάδες άρχισαν να επιστρέφουν στο Αιγαίο δεν πέταξε  τίποτε  απο τα Τούρκικα Ιπτάμενα μέσα!
Το Θέμα της Ξαφνικής Ασκήσεως αναφέρθηκε  στα Τουρκικά ΜΜΕ με ανησυχητικό τρόπο και μάλιστα ήταν τέτοια η πρεμούρα να παρουσιάσουν το θέμα  στον Τουρκικό Λαό ,που μπέρδεψαν το Στόχο της  Ασκήσεως που εξελίχθηκε στο Νοτιοανατολικό Άκρο του Αιγαίου με τα …Ιμια!

Το μεγαλύτερο Τηλεοπτικό Κανάλι της Τουρκίας το NTV  διέκοψε το πρόγραμμα του και μετέδωσε  Έκτακτο με την είδηση της Ασκήσεως …Ενώ Αναφέρθηκε και στο Δελτίο Ειδήσεων παρουσιάζοντας ώς Ανακατάληψη των Ιμίων την Άσκηση !
Μετά δε το πέρας της Συσκέψεως του Εθνικού Συμβουλίου ..Στην Τουρκία υπάρχει και τέτοιο ,βγήκε η απόφαση οτι η Τουρκία δεν υποχωρεί απο τα Κυριαρχικά Δικαιώματα στο Αιγαίο

Εμείς θα αναφερθούμε διεξοδικά στις ασκήσεις των «ΠΥΡΠΟΛΗΤΩΝ» και τον ρόλο που έπαιξαν στην Αποτροπή σε επόμενη ανάρτηση !!
Ευτυχώς  που στο Ελληνικό  «ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ» ξύπνησαν έστω και τώρα και δεν είχαμε πάλι τις κραυγές του Μαξίμου σε άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων στην Ειδομένη, για όσους το θυμούνται και απο τότε δεν βγήκε Καταδρομέας έξω απο το Βάση του…
Πηγή http://veteranos.gr/apistefto-tourki-tromaxan-ton-pyrpoliti-ke-berdepsan-ta-imia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου