Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σύλληψη δύο στελεχών του Ελληνικού Στρατού στο Προγεφύρωμα του Κάραγατς από τουρκική περίπολο



0


Aπό την οριογραμμή μήκους 203 χλμ. με την Τουρκία στον Έβρο, τα 12,5 χλμ. είναι χερσαία σύνορα στην περιοχή Καστανιών Ορεστιάδας (Προγεφύρωμα Κάραγατς).
Σύμφωνα με ενημέρωση του Εκπροσώπου Τύπου του Γενικού Επιτελείου Στρατού, «την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018, στρατιωτική περίπολος αποτελούμενη από δύο Στελέχη του Στρατού Ξηράς, στο πλαίσιο συνήθους περιπολίας στην οριογραμμή δασικής περιοχής Καστανιών Έβρου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, φέρεται να εντοπίστηκε από τουρκική περίπολο, σε τουρκικό έδαφος. Για το περιστατικό έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες Αρχές. Από την πρώτη στιγμή οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε επικοινωνία με τις τουρκικές αρχές και είναι σε εξέλιξη διαδικασίες επανόδου στην Ελλάδα. Είναι καλά στην υγεία τους, βρίσκονται στην Αδριανούπολη προκειμένου να ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες».
Μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί η ακριβής ώρα του συμβάντος, αν δηλαδή πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας ή τη νύχτα, ενώ δε δημοσιοποιήθηκαν τα προσωπικά δεδομένα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, τα οποία ωστόσο διέρρευσαν αργότερα από τις τουρκικές αρχές. Πρόκειται για τον Ανθυπολοχαγό Α.Μ. και τον ΕΠΟΠ Λοχία Δ.Κ. της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού, από τους οποίους αφαιρέθηκαν τα όπλα και τα κινητά τηλέφωνα, και υπεβλήθησαν σε ανάκριση. Αφού ολοκληρώθηκε η καταγραφή των στοιχείων τους, στο σταθμό Χωροφυλακής της Αδριανούπολης, μεταφέρθηκαν με χειροπέδες στο δικαστήριο, όπου εισαγγελέας τους απήγγειλε κατηγορίες για το αδίκημα της «παράνομης εισόδου σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη». Σύμφωνα με ελληνικές διπλωματικές πηγές, σε όλη αυτή την διαδικασία ήταν παρών εκπρόσωπος του ελληνικού Προξενείου.
Είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ Ελλάδας και Τουρκίας, Ναυάρχου Ευαγγέλου Αποστολάκη και Στρατηγού Hulusi Akar για ταχεία διευθέτηση τους θέματος, κάτι που ωστόσο δε συνέβη. Η ελληνική κυβέρνηση, δια στόματος του κυβερνητικού εκπροσώπου επιχείρησε να υποβαθμίσει το συμβάν, τονίζοντας ότι το περιστατικό, για το οποίο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο ΓΕΕΘΑ «προέκυψε από λάθος εξαιτίας των καιρικών συνθηκών στην περιοχή».

Τουρκικές πηγές πάντως ανέφεραν ότι τα δύο στελέχη του ΕΣ δήλωσαν κατά την επαφή τους με την περίπολο της τουρκικής 54ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας πως «βρίσκονται εντός Ελληνικού εδάφους» ωστόσο κατά την απολογία τους ενώπιον του Τούρκου δικαστή φέρονται να δήλωσαν πως «κατά τις 10:30 βγήκαμε σε περιπολία. Το χιόνι ήταν γύρω στα 20-25 εκατοστά. Όταν είδαμε ίχνη παπουτσιών πάνω στο χιόνι αρχίσαμε να τα ακολουθούμε σκεπτόμενοι ότι είναι ίχνη λαθρομεταναστών. Ακολουθώντας τα ίχνη φτάσαμε κάτω από ένα δέντρο, απέναντί μας βρέθηκαν Τούρκοι στρατιώτες και μας πήραν τα όπλα. Μετά μας μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα. Εμείς δεν είμαστε πράκτορες, δεν περάσαμε τα σύνορα σκόπιμα. Περάσαμε τα σύνορα λόγω των κακών καιρικών συνθηκών», σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα τουρκικών ΜΜΕ.
Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο πηγές, αναφέρει ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί θα οδηγηθούν τη Δευτέρα στην τουρκική Δικαιοσύνη μόνο με την κατηγορία της «παράνομης εισόδου σε απαγορευμένη περιοχή» και αφού παραμείνουν κρατούμενοι στις κλειστές φυλακές Αδριανούπολης, κάτι που ωστόσο διαψεύδεται από το κρατικό Anadolu.


Η οριογραμμή δασικής περιοχής στις Καστανιές Ορεστιάδας. H βλάστηση είναι πυκνή και αυτή την στιγμή καλύπτεται από χιόνι λόγω της κακοκαιρίας των τελευταίων ημερών.

Ειρήσθω εν παρόδω, η Τουρκία ολοκληρώνει εντός των επόμενων μηνών την κατασκευή φράχτη οπλισμένου σκυροδέματος στο σύνολο της συνοριογραμμής με την Συρία (911km) και μέρους με το Ιράν (144 km) την στιγμή που τμήμα του τεχνητού εμποδίου (φράχτη) μήκους 12 km στο χερσαίο τμήμα των Ελληνοτουρκικών συνόρων στην Ορεστιάδα (προγεφύρωμα Κάραγατς) έχει υποστεί φθορές από χείμαρρο στις 3 Φεβρουαρίου 2015…


Ο φράχτης από κονσερτίνες στο προγεφύρωμα του Κάραγατς.

Ο φράχτης οπλισμένου σκυροδέματος στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας.
Πηγή : http://e-amyna.com/syllhpsh-dyo-stelexvn-toy-ellhnikoy-stratoy/

 Μερικά από τα  σχόλια


ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ KAI ΔΗ ΑΜΕΣΑ,
Αν ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤIΩΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ,
α)ΚΟΒΕΙΣ ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ
β)ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΠΑΓΩΜΑ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ
γ)ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΟΒΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ
και
γ)ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ.
ΥΓ. ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΑΜ ΕΧΕΙ; Η ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΡΧΙΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ;
ΥΓ2. ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ.


    • Εικόνα προφίλ


      για αρχή περισσότερο θα πονέσει μια κατάργηση των προξενείων εκατέρωθεν και διατήρηση μόνο των πρεσβειών στις πρωτεύουσες


        • Εικόνα προφίλ


          ΟΛΑ Γιαννη, δεν ειναι απλα θεμα πονου: Ποιος μου εγγυαται εμενα αυριο μεθαυριο πως ο μουρλος δε θα αρχισει να πιανει ελληνες υψηλοβαθμους στη Σμυρνη ή πολίτες που εχουν παει για δουλεια στην ΚΩνσταντινουπολη;
          Ξερω Ελληνες που αυτη τη στιγμη που μιλαμε ειναι στην Πολη για δουλειες, εχω φιλο που αυτο το μηνα παει Σμυρνη να ελεγξει μια παρτιδα υδρομετρα, ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΠΩΣ Ο ΕΡΝΤΟ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ;
          Ειναι θεμα προστασιας των ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΟΥ και οχι τιμωριας των απεναντι.


          • Εικόνα προφίλ


            Και νεα δασμολογηση Τουρκικων προιοντων που εισαγονται αφειδως στην χωρα μας ..Το δε εμπορικο ισοζυγιο ειναι εις βαρος μας και η εισαγωγη Τουρκικων προιοντων αυξηθηκε το 2018 κατα πολυ γυρω στο 60% εαν θυμαμαι το αρθρο..
            -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
            Παραλληλα ο Βορειος Οδικος αξονας Κρητης που θα κατασκευαστει θα στοιχισει περιπου 1.8 δις ..
            Κατα τα αλλα δεν υπαρχουν χρηματα για κρισιμες αγορες για την αμυνα μας αλλα για εργα ησσονος σημασιας σε σχεση με αυτην υπαρχουν ..
            Αυτα περι απαντησεων στους Τουρκους ..


              • Εικόνα προφίλ


                Ο ΒΟΑΚ δεν ειναι καθολου ησσονος σημασιας οπως και ολα τα εργα υποδομης.
                Ας παρουμε κατι απλο:
                Τα τραινα το καλοκαιρι απο Αθηνα σε Θεσσαλονικη θα κανουν 3.5 ωρες με προοπτικη να μειωθει ακομα περισσοτερο. Αυτο σημαινει σε περιοδο επιστρατευσης πως ΠΡΙΝ τις εχθροπραξιες μεσα σε 7 ωρες θα εχεις στειλει καπου στα 1500 ατομα+ πολεμοφοδια ή 2000 άτομα σκέτα, στην Μακεδονια (hint: το Eurostar χωρα καπου στα 750 ατομα μαζι με βαλιτσες ενω το tgv lyria εχει καπου στις 510 θεσεις για καθισματα, χωρια οι εξτρα στο πατμωμα).
                Η κατασκευη του ΒΟΑΚ θα επιτρεψει την αμεση και γρηγορη μεταφορα πχ κοσμου ή πολεμοφοδιων αναμεσα στον Αγ. Νικολαο και τα Χανια, αφου θα εχει πολλες λωριδες (και ετσι δυσκολα θα γινει μποτιλιαρισμα).
                Θα μου πεις και αν τον βομβαρδισουν; Μα αυτο ειναι το νοημα: Αν πχ εχεις την επιλογη να στειλεις 6000 ατομα μεσα σε 7 ωρες απο την πχ Αθηνα στη Θεσσαλονικη ΚΑΙ μεσω τραινων ΚΑΙ μεσω Δρομων ΚΑΙ μεσω πολιτικων Αεροπλανων ΚΑΙ μεσω Στρατιωτικων εναεριων οχηματων,
                δυσκολευεις τη ζωη του αντιπαλου που θα κανει δολιοφθορες. Οκ, θα χτυπησει τα τραινα αλλα ισως δεν προλαβει να χτυπησει ΚΑΙ τους δρομους ή ολους τους δρομους ή ΟΛΑ τα αεροδρομια.
                ΥΓ. Κοιτα εδω τους Αμερικανους τι φτιαχνανε επι Ψυχρου γιατι ο Ειζενχαουερ τα ειδε στην πραξη στη Γερμανια επι ΒΠΠ
                https://en.wikipedia.org/wi...

                  Ανάγνωση ολόκληρου του σχολίου...

                  • Εικόνα προφίλ


                    είναι κανά δυό μεγαλοκατασκευαστικές με μέτοχους που έχουν και ΜΜΕ και έχουν τελευταία κάτι μικροθεματάκια οικονομικά λόγω ανοιγμάτων , πρέπει να βοηθήσουμε λίγο


                    • Εικόνα προφίλ


                      συμφωνω απολυτα!


                      • Εικόνα προφίλ


                        Θα μου επιτρεψεις να προσθεσω στα οσα απολυτως σωστα αναφερεις, αμεσα δημιουργια περιπολων πιο πολυαριθμων κ προετοιμασμενων για μαχη σε τετοιες ευαισθητες περιοχες. Αμφιβαλλω αν θα χαμε τετοια καταληξη αν αντι τα δυο στελεχη ειχαν αλλους 4-5 απο πισω σε αποσταση να σημαδευουν τους τουρκους


                          • Εικόνα προφίλ


                            Aγαπητέ ΠΚ, θυμάσαι τον Οδυσσέα; Θυμάσαι το "Η οργή και η Ευθύνη"; Θυμάσαι τον ΦΚΜΚ; Ε τώρα ζούμε έναν Στρατό τον οποίο δοιηκεί κάποιος με μυαλά παραπλήσια του Τόσκα και του ΦΚΜΚ.
                            "We told you so."


                              • Εικόνα προφίλ


                                Mε τους προηγούμενους,τι μυαλά κυβερνούσαν και διοικούσαν;;
                                Και πόσο καλύτερα θα «στεκότανε» σε καταστάσεις όπως ἡ σημερινή;
                                Εγώ πάντως έχω την ίδια μονίμως αίσθηση ανήμπορης λύσσας μετά από κάθε επεισόδιο.


                                  • Εικόνα προφίλ


                                    Nα δώ πότε θα κοιμηθούμε απόψε. Προηγουμένως διοικούσε ο Φράγκος ο Φραγκούλης.
                                    Ταπεινή μου γνώμη, αν δεν ξαναδιοιηκήσει το Υπουργείο ο Φραγκούλης και αν δεν διοιηκήσει το Στράτευμα κάποιος σαν τον Φραγκούλη, θα ζούμε τα ίδια και πολύ χειρότερα στο μέλλον.


                                      • Εικόνα προφίλ


                                        Ναι,αλλά ὁ Φράγκος μία θητεία έκανε,δέν ήταν π.χ αρχηγός όταν συνέβη το επεισόδιο της Καρπάθου 23-5-2006,όταν χάσαμε τον Κωνσταντίνο Ηλιάκη.
                                        Είναι όμως και κάπως απογοητευτικό,το να αναπολούμε αποστράτους,γιατί δείχνει ότι δεν έχουμε ανά πάσα στιγμή τους αρίστους,πράγμα που μειώνει την εμπιστοσύνη στους εν ενεργεία.
                                        ΥΓ.
                                        Δύσκολος ὁ ύπνος σήμερα,σάν να ξαναζώ την 31-1-1996 ένα πράγμα.


                                        • Εικόνα προφίλ


                                          Σαν τους τωρινούς δεν έχει!


                                          • Εικόνα προφίλ


                                            Αγαπητέ Αχέροντα, ανέκαθεν από το ΥΠΑΜ περνούσαν πολιτικοί που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να ανεβάσουν το πολιτικό τους στάτους εσωκομματικά χωρίς να τους καίγεται καρφί για την άμυνα της χώρας. Κοινώς, άνθρωποι ακατάλληλοι όχι μόνο για τη συγκεκριμένη θέση αλλά γενικώς ανίκανοι με ότι έχουν καταπιαστεί, πέρα από τις κομματικές τους περγαμηνές. Ας θυμηθούμε τον Αρσένη, τον Μεϊμαράκη, τον Μπεγλίτη και τόσους άλλους. ΟΜΩΣ, αυτό που συμβαίνει από το 2015 και μετά έχει ξεπεράσει κατά πολύ τη χειρότερη φαντασία μας. Το Ελληνικό Κράτος έχει καταληφθεί από μια κλίκα πρώην στελεχών του ΚΚΕ Εσωτερικού (ομάδα Μπανιά) με την αγαστή συνεργασία κάποιων πρώην (ή νυν δεν ξέρω) Καραμανλικών (Παυλόπουλος, Παπαγγελόπουλος και λοιποί) που το ΜΟΝΟ που τους ενδιαφέρει είναι η με κάθε τρόπο παραμονή στην εξουσία βάσει του "διαίρει και βασίλευε". Ο τρόπος αυτός περνάει εκτός των άλλων μέσα από τον έλεγχο του Τύπου (βλέπε π.χ. τον "φοβερό" διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες) και της Δικαιοσύνης (βλέπε "παραίτηση" Εισαγγελέα διαφθοράς). Αυτοί οι άνθρωποι παράλληλα με την προαναφερόμενη προσπάθεια δημιουργίας του δικού τους παρακράτους, προσπαθούν να περάσουν την "Διεθνιστική" τους ατζέντα στην Άμυνα ("Στη Θάλασσα δεν υπάρχουν σύνορα"), στην Παιδεία (με την αλλαγή των βιβλίων, την έπαρση της σημαίας στα σχολεία, την κλήρωση των σημαιοφόρων και πολλά ακόμα) και γενικά σε όλη την Κοινωνία δείχνοντας παράλληλα εξοργιστική ανοχή σε ακροαριστερούς, αναρχικούς, τρομοκράτες (Τόσκας, Κυρίτσης κλπ).
                                            Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την παροιμιώδη ανικανότητα του συνόλου σχεδόν των πολιτικών στελεχών της παρούσας κυβέρνησης, είναι φυσικά σε γνώση των απέναντι.
                                            Γι'αυτό το λόγο, πιστεύω ότι σε συνδυασμό με το αυξανόμενο χάσμα εξοπλιστικών δυνατοτήτων με τους Τούρκους και την πραγματική μας ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΚΡΙΣΗΣ, θα φέρουν πολύ σύντομα την τέλεια καταιγίδα στα Εθνικά μας θέματα. Και επειδή δεν υπάρχει ΕυρωπαΙκή Ένωση να μας στηρίξει με "μνημόνιο " όπως έκανε με την οικονομία, οι όποιες συνέπειες θα είναι Εθνικές, βαριές και μόνιμες. Τα Ίμια πέρασαν ατύπως σε Τουρκικό έλεγχο. Ετοιμαστείτε για τα επόμενα.

                                              Ανάγνωση ολόκληρου του σχολίου...

                                              • Εικόνα προφίλ


                                                Μήπως όμως το έχουμε ξαναδεί το έργο,1996-2004,μετά το ξαναείδαμε σε διασκευή,2004-2009,και από κάποιο σημείο και μετά γίνεται όπως με τα ρημέηκ των ταινιών, κάθε ρημέηκ απαιτεί περισσότερα και εντυπωσιακώτερα εφφέ για να σταθεί σε σύγκριση με το πρηγούμενο μέηκ;
                                                Μήπως απλώς περνάμε από φάση σε φάση,εθιζόμενοι και μιρθριδατίζοντες;





                                          • Άκουσα σήμερα το πρωί ότι τα δέντρα στην περιοχή που οριοθετουν να συνορα είναι βαμμένα οπότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να χαθείς και μάλιστα μέρα μεσημέρι. Γνωρίζει κάποιος από εσάς κάτι?



                                              • Εικόνα προφίλ



                                                Meanwhile:
                                                http://www.cnn.gr/news/ella...
                                                Στην κατάσχεση συνολικά 7.295 όπλων, μεταξύ των οποίων περίστροφα,
                                                αεροβόλα, σπρέι πιπεριού, συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης, μαχαίρια καθώς
                                                και διάφορα άλλα είδη τοξοβολίας- προχώρησαν υπάλληλοι της Κ.Ο.Ε. του
                                                Τελωνείου Σερρών στον Προμαχώνα, έπειτα από έλεγχο σε φορτηγό αυτοκίνητο.



                                                  • Εικόνα προφίλ



                                                    Διαβασε πιο προσεκτικα την γελοια αυτη ειδηση.
                                                    Τα 7295 "οπλα" ειναι "ειδη οπλων" καποια πιστολια κροτου, κανα2 αεροβολα, και 6500 αβολιδωτα φυσιγγια για τα πιστολια κροτου.
                                                    Το δελτιο τυπου προφανως προερχεται απο το τελωνειο/ΑΑΔΕ.
                                                    Το συρριζαικο/μπολσεβικικο newspeak καθε μερα γινεται και χειροτερο.
                                                    War is Peace, Freedom is Slavery, Ignorance is Strength.



                                                    • Εικόνα προφίλ



                                                      Ωραία ξεφτιλίκια, ειδικά οι εικόνες από την προσαγωγή τους. Ελπίζω όταν με το καλό επιστρέψουν σώοι και αβλαβείς (χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας) να αντιμετωπίσουν τις ανάλογες κυρώσεις. Αν έκαναν λάθος προσανατολισμού ντροπή τους, αν τους την έφεραν και δεν αντιστάθηκαν ακόμα χειρότερα.



                                                        • Εικόνα προφίλ



                                                          Φυσικά αυτό σε απασχολεί,,,,Οι κυρώσεις...Να τους μαστιγώσουμε,,,,να τους λιθοβολίσουμε στην ομόνοια,,, τι προτείνεις? Ντροπή τους αν έκαναν λάθος αποπροσανατολισμού!!!! Δε δικαιολογούνται λάθη ?? Αν είναι έτσι τότε φαντάζομαι θα είσαι ευχαριστημένος αν τους καταδικάσουν σε θάνατο οι τούρκοι,,,,Αυτό είναι το πρόβλημα σου,,,Δύο φουκαράδες... Τότε τους πολιτικούς μας τί πρέπει να τους κάνουμε?



                                                            • Εικόνα προφίλ



                                                              Έγραψα ανάλογες κυρώσεις, δεν έγραψα κάτι για ακραίες αντιδράσεις. Από το συμβάν προέκυψε διπλωματικό επεισόδιο και ο εχθρός άδραξε την ευκαιρία για ψυχολογικές επιχειρήσεις, συνεπώς πρέπει να ελεγχθούν με ιδιαίτερη επιείκεια μεν λόγω της μετέπειτα αντιμετώπισης τους από τον εχθρό αλλά δεν γίνεται να μην έστω δεχθούν μια επίπληξη δε.
                                                              Αν σε πείραξε η λέξη "ντροπή" τότε τι έπρεπε να γράψω υπερηφάνεια; Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να επαίρεται για τα σφάλματα που κάνει στην δουλειά του.
                                                              Επίσης έγραψα κατά λέξη "Ελπίζω όταν με το καλό επιστρέψουν σώοι και αβλαβείς (χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας)" που δεν νομίζω να σημαίνει ότι χαίρομαι με αυτά που περνάνε, εντάξει; Δεν νομίζω να είναι τόσο δυσνόητο...
                                                              Οι πολιτικές ηγεσίες των προηγούμενων ετών μαζί με την σημερινή σε άλλες εποχές θα ήταν εξόριστες αν ήταν τυχερές, αλλά τα αμαρτήματά τους δε νομίζω ότι πρέπει μόνιμα να καλύπτουν τα μικρά ή μεγάλα λάθη των υπολοίπων από εμάς.
                                                              Για να μην μακρηγορώ ελπίζω να επιστρέψουν άμεσα και να μην έχουν βασανιστεί και τα υπόλοιπα θα τα βρουν οι προϊστάμενοι τους.

                                                                Ανάγνωση ολόκληρου του σχολίου...


                                                            • Εικόνα προφίλ



                                                              Αν είναι αληθές το άρθρο στα Νεα, ότι οι δύο αυτοί είχαν φωτογραφίες στα κινητά τους από Ελληνικές εγκαταστάσεις, δεν χρίζουν κατανόησης και συμπόνιας αλλά να εγκαταληφθούν να σαπίσουν. Και αν γυρίσουν πίσω, στρατοδικείο και απόλυση αν όχι φυλάκιση όπως προβλέπει η κείμενη νομοθεσία



                                                                • Εικόνα προφίλ



                                                                  Εχω την εντυπωση παιδια οτι ο φραχτης επισκευαστηκε.



                                                                  • Εικόνα προφίλ



                                                                    Η Τουρκία είναι μια σοβαρή χώρα. Εγώ αυτό για το οποίο πραγματικά βγάζω το καπέλο στους Τούρκους είναι η πολεμική τους βιομηχανία. Οι δικοί μας πολιτικοί έχουν προφανώς άλλα ενδιαφέροντα στα οποία η ανάπτυξη της πολεμικής βιομηχανίας δεν υπεισέρχεται. Άρα και οι Τούρκοι πολιτικοί είναι σοβαρότεροι από τους δικούς μας και αυτό περιλαμβάνει ΟΛΟΥΣ. Καταλήγοντας: Αν δε σταματήσουμε κάποια στιγμή να κάνουμε χαβαλέ θα έχουμε πρόβλημα γιατί η Τουρκία (όπως όλες οι χώρες, πλην Ελλάδας και κάποιων χωρών της Κεντρικής Ασίας) είναι σοβαρή. Τώρα βέβαια αυτό το οποίο θα ακολουθήσει κατά τα γνωστά το συγκεκριμένο σχόλιο είναι το βρίσιμο της πολεμικής βιομηχανίας της Τουρκίας. Και αυτό από τους κατοίκους μιας χώρας η οποία δεν βγάζει τίποτα. Ερώτηση: Υπάρχει πιθανότητα να αλλάξουμε; Απάντηση: Όση είναι η πιθανότητα να αλλάξουν π.χ. οι Ιάπωνες και να γίνουν απατεώνες. Αν αυτό συμβεί, τότε και εμείς μπορεί να αλλάξουμε. Χλωμό...





                                                                    Δεν υπάρχουν σχόλια:

                                                                    Δημοσίευση σχολίου