Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Νέα Navtex εξέδωσαν για Ασκήσεις στην ΑΟΖ της Κύπρου Οι Τούρκοι μέχρι και τις 18 Μαρτίου! (Συναγερμός στη Λευκωσία -upd)



Με νέα παράτυπη Navtex, η Τουρκία επαναδεσμεύει την ευρύτερη περιοχή του τεμαχίου Τρία της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας, για τη διεξαγωγή στρατιωτικών ασκήσεων με πραγματικά πυρά απο τις 22 Φεβρουαρίου μέχρι τις 18 Μαρτίου.
Η νέα Navtex εκδόθηκε απο τον σταθμό της Αττάλειας και σηματοδοτεί την συνέχιση των προκλήσεων της Άγκυρας στην κυπριακή ΑΟΖ και την παρεμπόδιση του πλωτού γεωτρύπανου Saipem 12000
Σχόλιο:  Εκτός και αν οι Κυπραίοι περίμεναν κάτι άλλο και οι Ελλαδίτες οτι οι Τούρκοι θα φύγουν ατουφέκιστοι, απο την Κυπριακή ΑΟΖ την ώρα που οι Σύμαχοί μας στην Ε.Ε και οι ΟΗΕέδες νίπτουν τα χείρας τους !

Ευρεία σύσκεψη Υπουργών και Υπηρεσιακών παραγόντων υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 19.30 στο Προεδρικό. Εξέλιξη που προκύπτει μετά την έκδοση νέας NAVTEX από την Τουρκία στο οικόπεδο 3.
Παράλληλα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αντί χωριστών συναντήσεων όπως ήταν προγραμματισμένο, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έχει συγκαλέσει Συμβούλιο Αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων στις 9.30 το πρωί της Τετάρτης.
ΠΗΓΗ http://veteranos.gr/nea-navtex-exedosan-gia-askisis-tourki-mechri-ke-tis-18-martiou-perimenate-kati-allo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου