Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΕ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ: Οι Τούρκοι Έχουν Εξαπολύσει Ενορχηστρωμένη Επίθεση Κατά Της Ελλάδος





Η Τουρκία βρίσκεται σε περιδίνηση και προσπαθεί να κερδίσει εντυπώσεις σε ένα σχέδιο στα Ίμια που έχουν σχεδιάσει είπε στον Γιώργο Τράγκα και στα Παραπολιτικά 90,1 ο απόστρατος στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης.
Εκτίμησε ότι ο εμβολισμός του λιμενικού σκάφους από τουρκικό στα Ίμια στόχο έχει να αποσπάσει την κοινή γνώμη της Τουρκίας από την αιματοχυσία στο Αφρίν.
Ο κ. Φράγκος Φραγκούλης έκανε ιδιαίτερη αναφορά για το θέμα της προκλητικής στάσης της Τουρκίας και μίλησε για «ενορχηστρωμένη επίθεση κατά της πατρίδα μας». Σημείωσε πως η Ελλάδα βρίσκεται σε δύσκολη διπλωματική θέση που δημιουργεί ένα κακό προηγούμενο καθώς εκτός από το γκριζάρισμα των Τούρκων στο Αιγαίο πάνε να δημιουργήσουν ένα στάτους κβο ότι η περιοχή τους ανήκει…
Ο κ. Φράγκος υπογράμμισε επίσης ότι το υπουργείο Εξωτερικών πρέπει να ξεμπροστιάσει την Τουρκία ενώ τόνισε ότι ο Τσίπρας όφειλε να πει στον τούρκο ομόλογο του  ότι γίνεται παραβίαση των ναυτικών θαλασσίων συνόρων της Ελλάδας.
Για τις επόμενες κινήσεις της χώρας ανέφερε  πως θα έπρεπε η Ελλάδα να πάει στον ΟΗΕ και όχι μόνο στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ και να ειπωθεί ότι παραβιάζονται συνθήκες και να εγκαλέσουμε την Τουρκία. Παράλληλα σημείωσε ότι θα έπρεπε να κληθούν όλοι οι πρέσβεις στην Αθήνα και να γίνει ενημέρωση και ζήτησε από το ΝΑΤΟ να σταματήσει να παριστάνει τον ουδέτερο ή τον πόντιο πιλάτο. Ζήτησε επίσης να συνεχίσουν να εξοπλίζονται οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει…
Νέο κόμμα
Για το ενδεχόμενο δημιουργίας κόμματος από τον ίδιο, ο Φράγκος Φραγκούλης  απάντησε πως το υπάρχων πολιτικό σύστημα δεν καλύπτει τις ανάγκες της χώρας, αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο, ενώ υπογράμμισε πως: «η ευκαιρία για την Ελλάδα χάθηκε όταν επιλέξαμε την προεδρευομένη Δημοκρατία» και συμπλήρωσε ότι: « το κάθε κόμμα έχει διαφορετικό τρόπο αντίληψης για την διακυβέρνηση της χώρας».
Κατέληξε ωστόσο πως: «Όσες χώρες μπήκαν σε μνημόνια οι πολιτικές δυνάμεις τους συναίνεσαν και βγήκαν από αυτά, κάτι που δεν γίνεται στην Ελλάδα… Ωστόσο, για να γίνει ένα νέο κόμμα θα πρέπει να το θέλει ο κόσμος.
 ΠΗΓΗ https://www.crashonline.gr/politiki/1082265/fragkoulis-fragkos-se-giorgo-tragka-oi-tourkoi-echoun-eksapolysei-enorchistromeni-epithesi-kata-tis-ellados/

2 σχόλια:

  1. "Συντακτική Βουλή"...γι'αυτό πιστεύω σε σένα ΣΤΡΑΤΗΓΕ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΆ ΑΓΙΑΣΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΑΚΕΔΟΝΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή