Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Άρχισαν τα αστραπόβροντα από τους Ιεράρχες! Αμβρόσιος: Αθεος και Αντίχριστος ο Τσίπρας -Αιτωλίας Κοσμάς: Έχουμε πόλεμο κατά της ορθοδόξου αληθείας

Μπορεί στα χριστουγεννιάτικα μηνύματά τους οι περισσότεροι Ιεράρχες να περιορίστηκαν σε πνευματική καθοδήγηση των πιστών χωρίς ιδιαίτερες αναφορές στην καθημερινότητα , ενόψει όμως και του νέου έτους στέλνουν ποικίλα μηνύματα!
Καταρχάς ο “συνήθης ύποπτος” Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος χαρακτηρίζει σε νέα παρεμβασή του “άθεος και αντίχριστο” τον πρωθυπουργό λέγοντας μάλιστα πως πλέον έχουμε και εξαγωγή αθεϊστικού φρονήματος με αφορμή την μετάβαση του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα, στο Βελιγράδι «για να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων»!!!!
Όπως σημειώνει ο κ. Αμβρόσιος “δεδομένου, ότι στο Βελιγράδι ακολουθούν τό παλαιόν Ημερολόγιον καί άρα θα εορτάσουν τά Χριστούγεννα έπειτα από δέκα τρείς (13) ημέρες, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΈΜΜΑ! Η Δευτέρα 25η Δεκεμβρίου 2017 για τους Σέρβους ήταν μια απλή εργάσιμη ημέρα!”
Τονίζει επίσης πως οι Σέρβοι όμως είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί. “Καθώς, λοιπόν, έβλεπαν τον Πρωθυπουργό της Ελάδος μια τέτοια ημέρα να είναι στη Χώρα τους, και μάλιστα οικογενειακώς, τι συμπέρασμα θα έβγαλαν; Εβεβαιώθηκαν, ότι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!” λέει και καταλήγει στο συμπέρασμα πως “ο κ. Τσίπρας, χωρίς καθόλου τσίπα επάνω του, πηγαίνοντας στο Βελιγράδι, διαφήμισε την αδιαφορία του ως πρός την εορτή των Χριστουγέννων”.
“Μέ άλλα λόγια είναι σαν να είπε:

«Τι γιορτάζετε, ρε κορόϊδα; Χριστούγεννα; Εγώ τα Χριστούγεννα τα γράφω στα παληά μου τα παπούτσια! Ξυπνείστε, ρε χαζοί! Δεν υπάρχει Θεός! Δεν υπάρχουν Χριστούγεννα»! Ελάτε να χαρούμε τη ζωή! Ελάτε στο Βελιγράδι να γλεντήσουμε! Αφήστε τους βλάκες να πηγαίνουν στις Εκκλησίες, να ανάβουν κεριά, να κάνουν μετάνοιες, να προσκυνούν τις Εικόνες! Ελάτε να μιμηθούμε τον Σκουρλέτη. «Σπρώξτε», περιφρονείστε το Ευαγγέλιο του Χριστού, όπως εκείνος έκανε εκεί πάνω στα μαρτυρικά Καλάβρυτα! Κορόϊδα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!Με άλλα λόγια ο Πρωθυπουργός διαφήμισε την αθεϊστική του ιδιότητα και έξω από τα σύνορα της Ελλάδος! Άρα ο κ. Τσίπρας είναι ένας άθεος καί Αντίχριστος Πρωθυπουργός!”
Σε αντίθεση με τα παραπάνω υπενθυμίζει πως ο κ. Τσίπρας, όταν επισκέφθηκε το Ισραήλ, όχι μόνον μετέβη σαν προσκυνητής στο λεγόμενο «τείχος των δακρύων», αλλά καί καταδέχθηκε να φορέσει το «καλυμμαύχι» θα λέγαμε των Εβραίων, δηλ. το γνωστό Εβραϊκό σκουφάκι, τό λεγόμενο «κιπά», υποτασσόμενος στα πιστεύω των Εβραίων, φερόμενος εκεί σαν μαθητούδι του Δημοτικού!
Και ο Μητροπολίτης καταλήγει: “Μπράβο σας κ. Πρωθυπουργέ. Μπράβο Λεβέντη Τσίπρα, από την ανάποδη όμως τώρα. Δεν είσθε παρά ένα μικρό ανθρωπάκι, έτοιμο να προσκυνήσει ακόμη και τον Διάβολο! ΑΛΛΑ δεν φταίτε σείς! Οι μεγαλόσχημοι θρησκευτικοί Ταγοί της Ορθοδοξίας φταίνε, οι Οποίοι σας υποδέχονται με δάφνες και τιμές!”
Πέραν όμως του κ. Αμβρόσιου και ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς ξιφούλκησε στο πρωτοχρονιάτικο μηνυμά του. “Έχουμε πόλεμο κατά της ορθοδόξου αληθείας, της Θεότητος του Χριστού, αλλά και της μαρτυρικής πατρίδος μας, της Ελλάδος” τονίζει και συμπλρώνει: ‘Αν δεν αναγεννηθούμε, αν δεν γίνουμε καινούργιοι άνθρωποι, άνθρωποι αρετών, πιστοί Χριστιανοί του Χριστού, δεν μπορούμε να αντισταθούμε στην αντιπνευματική λαίλαπα που θέλει τους ορθοδόξους Χριστιανούς και γνησίους Έλληνας υποδούλους στις σκοτεινές δυνάμεις της Νέας Εποχής και της Παγκοσμιοποιήσεως”.
Καλεί μάλιστα να “μην φοβώμαστε τον πόλεμο, ούτε τους τάχα ισχυρούς. «Σκληρόν προς κέντρα λακτίζειν» (Πραξ. κστ ,14)”.
“Αυτά που θέλουν να κάνουν οι σύγχρονοι εχθροί της αληθείας, της πίστεως, της Εκκλησίας του Χριστού και τα οποία παρουσιάζουν σαν «σύγχρονα και νέα» είναι πολύ παλαιά. Τα ίδια, για παράδειγμα, έκαναν και ο Κάιν και οι οικοδόμοι του Πύργου της Βαβέλ. Τα ίδια έκαναν τα Σόδομα, τα Γόμορα και οι Βαβυλώνιοι. Τα ίδια έκαναν και οι αυτοθεοποιούμενοι αιμοσταγείς και σαρκολάτρες αυτοκράτορες της Ρώμης και τόσοι άλλοι. Που είναι σήμερα όλοι αυτοί; Ποιός τους θυμάται και τους τιμάει; Αυτά μιμούνται και θέλουν να μας παρουσιάσουν ως νέα οι σημερινοί νάνοι, πολεμώντας την αλήθεια του Κυρίου και Θεού μας Ιησού Χριστού” αναφέρει με νόημα.
πηγή https://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου