Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Ισλαμική αθλιότητα στη Β. Ελλάδα, ΜΗΝ τους ανέχεστε!

Επιτέλους, η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει να ρεζιλεύει τη χώρα, πρέπει να ξυπνήσει από τη βαρύτατη ιδεοληπτική της προσέγγιση σε όλα, διότι ο ελληνικός λαός δεν διαθέτει τον χρόνο που χρειάζονται για να ξυπνήσουν και δεν θα γίνουμε πρώτα Βρυξέλλες για να αποφασίσουν να κινηθούν.
Δείτε από τοπικό μέσο ενημέρωσης στην Ελευθερούπολη ένα απαράδεκτο περιστατικό, το οποίο θα έπρεπε να έχει αντιμετωπιστεί αμέσως, με σύλληψη του όποιου φιλοξενούμενου αληταρά που είχε το θράσος να απαιτεί να υπαγορεύσει τα δικά του πιστεύω, ακόμα δεν μπήκε μέσα στην Ελλάδα.
Να τους συλλάβουν για προσβολή θρησκευτικών συμβόλων και να προβούν με κάθε τρόπο σε ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΥΓΜΗΣ, για να καταλάβουν όσοι έρχονται ότι μπαίνουν σε κράτος και όχι στο σκορποχώρι που είχαν πάντα στο θολό μυαλό τους κάποιοι από τους κουλτουριάρηδες της κακιάς ώρας που κυβερνούν την Ελλάδα, στην πιο κρίσιμη στιγμή της Ιστορίας της.
Δείτε το εξοργιστικό θέμα:
Πολλά ερωτηματικά έχουν προκαλέσει στην Ορθόδοξη μικρή κοινωνία της Ελευθερούπολης του Δήμου Παγγαίου τα πρωτόγνωρα περιστατικά τα οποία έλαβαν χώρα εν μέσω Σαρακοστής κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας από φανατικούς πρόσφυγες μουσουλμάνους οι οποίοι αποκαθήλωσαν με μία προκλητική ενέργεια την εικόνα της Παναγίας που βρισκόταν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ελευθερούπολης στο οποίο φιλοξενούνται και σιτίζονται τις τελευταίες εβδομάδες 209 πρόσφυγες από τη Συρία και το Ιράκ.
ΠΗΓΗ:http://www.neapolisnews.gr/
Μπροστά στα έντρομα μάτια εθελοντών και δημοτικών υπαλλήλων οι οποίοι διαπίστωσαν ότι έλειπε η εικόνα της Παναγίας και παρά τις αντιδράσεις που υπήρξαν, με την επικράτηση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Τα ακραία και προκλητικά μουσουλμανικά στοιχεία δεν δίστασαν σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές να απαιτήσουν ακόμα και από τον ιερέα του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Νικολάου να μην χτυπά τις καμπάνες γιατί ο ήχος τους, προκαλεί τα θρησκευτικά τους πιστεύω. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να πετάξουν ακόμα και να ποδοπατήσουν μην κάνοντας αποδεκτές τις λειτουργιές (πρόσφορο) που εστάλησαν από την Μητρόπολη Ελευθερούπολης προς σίτισή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση του Δήμου Παγγαίου έθεσε καταληκτική ημερομηνία φιλοξενίας των προσφύγων την 31η Μαρτίου προκειμένου να αποδοθεί το Κλειστό Γυμναστήριο Ελευθερούπολης και πάλι στη νεολαία και στους αθλητικούς συλλόγους ενώ η έλλειψη σχεδιασμού από πλευράς κυβέρνησης είναι εμφανής μιας και κανείς δεν γνωρίζει το που θα οδηγηθούν οι 209 περίπου πρόσφυγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου