Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΩΝ Κο Π.τ.Δ. - Νέος μηδενισμός στην ΠΑΕ Ποντίων για τις φανέλες «Δεν ξεχνώ, Πάντα Τιμώ»

Την απόφαση να μην σφυρίξει την έναρξη του ματς για τη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα στον Πανθρακικό και την ΠΑΕ Ποντίων πήρε ο διαιτητής, λόγω των εμφανίσεων των φιλοξενούμενων. 



Τον δεύτερο μηδενισμό της για τη φετινή σεζόν αναμένεται να υποστεί η ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων και αιτία για αυτή την εξέλιξη είναι και πάλι οι φανέλες της ομάδας και το μήνυμα που αυτές φέρουν. 

Συγκεκριμένα, στις εμφανίσεις τους υπάρχει το μήνυμα «Δεν ξεχνώ, Πάντα Τιμώ» για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ποντίων, γεγονός που θεωρείται από τα αρμόδια όργανα ως πολιτικό μήνυμα, άρα απαγορεύεται να υπάρχει. 

Η αρχή έγινε στις 17 Σεπτεμβρίου όταν η ΠΑΕ Ποντίων θα αγωνιζόταν για το Κύπελλο κόντρα στην Αναγέννηση Παγουρίων, ωστόσο το ματς δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, καθώς ο διαιτητής Στέφανος Κουμπαράκης εφάρμοσε τη σχετική εισήγηση της ΕΠΟ και μηδένισε την ομάδα του Θρυλορίου, αφού εκείνη δεν αποδέχθηκε να αλλάξει εμφάνιση. 

Το εν λόγω θέμα ήταν αναμενόμενο ότι θα είχε και συνέχεια... 

Για την 1η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, η ΠΑΕ Ποντίων υποδέχθηκε την Ένωση Ασωμάτων, φορώντας την ίδια εμφάνιση, παρ’ όλα αυτά ο διαιτητής Ντοσίδης σφύριξε κανονικά τη σέντρα, αφού το επίμαχο μήνυμα στις φανέλες είχε καλυφθεί με τσιρότα. Η απόφαση του ρέφερι, όμως του κόστισε, αφού κλήθηκε σε απολογία από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης, στέλνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα σε όλους τους ρέφερι της κατηγορίας. Η συνέχεια στο συγκεκριμένο ζήτημα που έχει προκληθεί δόθηκε σήμερα… 

Ο Πανθρακικός φιλοξενούσε την ΠΑΕ Ποντίων για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με το ματς να μην αρχίζει ποτέ, με τον διαιτητή Δρακίδη να μην αποδέχεται ούτε την κάλυψη του μηνύματος «Δεν ξεχνώ, Πάντα Τιμώ» με τσιρότα. 

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, η διοίκηση της ΠΑΕ Ποντίων εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας ότι ο αγώνας τους για δικαίωση θα συνεχιστεί: 

«ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΘΩΣ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΥΡΡΙΧΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΜΑΣ..ΕΤΣΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΝΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΦΙΛΙΚΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΣΤΟ 10ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΕΠΕΝΕΒΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ Η ΕΠΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ…ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ…ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ…».
ΠΗΓΗ http://www.sport-fm.gr
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΚΡΟΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ
ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΗΔΗ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ
ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ

"ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ"

ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Ο ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ....

ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ...

Φ ΦΡΑΓΚΟΣ

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ

1 σχόλιο:

  1. "ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ...

    Φ ΦΡΑΓΚΟΣ

    ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ"

    Τώρα Σώθηκες!!! Τι να κάνει; Αφού και αυτός...μεσ΄το κόλπο είναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή