Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Απέσυρε την τροπολογία για την "Τουρκική Ένωση Ξάνθης" ο Κοντονής - ΒΙΝΤΕΟ

Την απόσυρσή της επίμαχης τροπολογίας για την «Τουρκική Ένωσης Ξάνθης» ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής μετά τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσηςκαι την πρόθεση των ΑΝΕΛ να μην την ψηφίσουν.
Ο κ. Κοντονής, βέβαια, επισήμανε ότι θα την επαναφέρει έπειτα από δέκα μέρες, προκειμένου να δοθεί χρόνος να την μελετήσουν όσοι διαφωνούν.
«Εγώ λοιπόν ανταποκρινόμενος στην έκκληση του κ. Παπαχριστόπουλου θα δώσω αυτό το χρονικό περιθώριο μιας εβδομάδας - δέκα ημέρων», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Δικαιοσύνης.
Λίγο νωρίτερα, ο Σ. Κοντονής επιτέθηκε στην Νέα Δημοκρατία για την στάση που κρατά, δηλαδή να μην ψηφίσει την διάταξη «για να φέρει σε δύσκολη πολιτική θέση την κυβέρνηση».
«Περιμένω ακόμα να ακούσω την θέση της Νέας Δημοκρατίας, τι λέτε επί της ουσίας της τροπολογίας. Οι φανατικοί «Μένουμε Ευρώπη» μπορείτε να μας πείτε τι λέτε για την ουσία της διάταξης, είχατε νομοθετήσει το ίδιο πράγμα για τα ποινικά και διοικητικά δικαστήρια», τόνισε και χαρακτήρισε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ «πολιτικά σχιζοφρενείς».
Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:
ΠΗΓΗ enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου