Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Μουσική πανσέληνος από την V Μεραρχία Κρητών

Κρήτη | Μουσική πανσέληνος από την V Μεραρχία Κρητών στο Στρατιωτικό Μουσείο | Photos | ZarpanewsΜια υπέροχη μουσική βραδιά επiφύλαξε η Διοίκηση της V Μεραρχίας Κρητών στους Χρωμοναστηριανούς και Ρεθεμνιώτες που κατέκλυσαν τον πανέμορφο αίθριο χώρο του Στρατιωτικού Μουσείου στο Χρωμοναστήρι, το βράδυ της Δευτέρας με την Αυγουστιάτικη πανσέληνο.
Η ευρέως καταξιωμένη στην Κρήτη στρατιωτική μπάντα της V Μεραρχίας Κρητών υπό την διεύθυνση του Ταγματάρχη κ. Νίκου Λαφάτα μάγεψε τους παρευρισκόμενους με τις μελωδίες της, ενώ ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στους καταξιωμένους τραγουδιστές κ. Δέσποινα Δρακάκη και στρατιώτη Χρήστο Δαμιανάκη που με τις υπέροχες ερμηνείες τους, αφήσαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό. 

Τέτοιες εκδηλώσεις δείχνουν ότι η V Μεραρχία στην Κρήτη, δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την τοπική κοινωνία, προσφέροντας υπέροχες μουσικές στιγμές στον απλό κόσμο και μάλιστα εντελώς δωρεάν. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρωμοναστηρίου, που συνεργάστηκε άψογα με τη Διεύθυνση του Μουσείου στα πλαίσια των πλούσιων πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού.http://www.zarpanews.gr/%CE%BA%CF%81%CE%AE%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%83%CE%AD%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-v-%CE%BC%CE%B5%CF%81/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου