Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Χαμός στο Twitter με τον Τραμπ: «Στην Αμερική δεν λατρεύουμε την κυβέρνηση, λατρεύουμε τον Θεό»!



Δεν πρόλαβε να καταλαγιάσει ο ντόρος από την εξαγγελία του Ντόναλντ Τραμπ για τον αποκλεισμό των διεμφυλικών από τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις και ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος έριξε λίγες ώρες αργότερα μια νέα βόμβα στο Twitter.
«Στην Αμερική δεν λατρεύουμε την κυβέρνηση – λατρεύουμε τον Θεό!», έγραψε.
Το tweet παρέπεμπε και σ’ ένα βίντεο
https://www.youtube.com/watch?v=6_9lOCZkuVw&feature=youtu.be
 από πρόσφατη συγκέντρωσή του στο Γιάνγκσταουν του Οχάιο, όπου ο Τραμπ μιλούσε στους οπαδούς του για την «οικογένεια» και την «πίστη» κατακεραυνώνοντας τη «γραφειοκρατία».
Αμερικανικά ΜΜΕ σχολίασαν το μήνυμα του Τραμπ ως μια προσπάθεια να κινητοποιήσει τους βαθιά θρησκευόμενους, συντηρητικούς οπαδούς του μετά τη νέα επίθεση που εξαπέλυσε κατά των διεμφυλικών.
Άλλα αναρωτήθηκαν μήπως πρόκειται για κίνηση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα τάρταρα στα οποία έχει κατρακυλήσει η δημοτικότητά του.
Ενώ στα social media τα ειρωνικά σχόλια έπεσαν βροχή με τους περισσότερους χρήστες να υπενθυμίζουν στον πρόεδρο ότι στις ΗΠΑ υπάρχει θρησκευτική ελευθερία και διαχωρισμός Εκκλησίας-Κράτους.
«Ακόμη κι ο Πάπας σε μισεί. Υπάρχει διαχωρισμός Εκκλησίας Κράτους», έγραψε ένας νεαρός.

«Ποιος μιλάει, ο πλέον χρεοκοπημένος ηθικά και άθεος μ@@@ς που περπάτησε στη Γη», σχολίασε ένας άλλος.

«Στην Αμερική λατρεύουμε ό,τι θέλουμε. Αυτή είναι η ελευθερία. Όπως το να λατρεύεις τον μοχθηρό τραγο-θεό που τρώει μωρά. Είσαι ελεύθερος να το κάνεις!»

«Στην πραγματικότητα δεν λατρεύουμε τίποτε συγκεκριμένο ως έθνος. Αυτό προβλέπεται στο σύνταγμά μας, που προφανώς δεν έχεις ακόμη διαβάσει»

«Είσαι μια άσεμνη δίνη κάθε παθολογικά ναρκισσιστικής παρόρμησης στην ιστορία των ΗΠΑ, που εκδηλώνεται ως ένα κακομαυρισμένο με σπρέι ολόγραμμα».
Ενώ μια μουσουλμάνα βρήκε ένα κενό στο tweet του Τραμπ, που δεν προσδιόρισε ποιον Θεό κατά την άποψή του λατρεύει η Αμερική και σχολίασε:
«Μπορώ να έχω ένα Αλλάχου Άκμπαρ»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου