Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/129209-o-toyntor-eixe-kopsei-papagiannopoulo-kai-ekeinos-ton-apekleise


Από gazzetta.gr: Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος κάνει την διαφορά με τις εμφανίσεις του στην Έστερσουντ εκθέτοντας τον Ιγκόρ Τούντορ που κινδυνεύει με απόλυση από την Γαλατασαράι. Tι δηλώνει στο gazzetta.gr για την πρόκριση.
Η ζωή κάνει κύκλους και επιφυλάσσει εκπλήξεις ακόμη και στον μικρόκοσμο του ποδοσφαίρου.
Ο Ίγκορ Τούντορ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ στις 18 Ιουνίου 2015 και 1,5 μήνα αργότερα ο «Δικέφαλος» ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον ομογενή στόπερ Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου, καθώς ο τελευταίος δεν βρήκε θέση στα πλάνα του Κροάτη τεχνικού.
Κάθε εμπόδιο για καλό όπως αποδείχθηκε για τον Παπαγιαννόπουλο, ο οποίος λίγες μέρες αργότερα υπέγραψε στην ανερχόμενη δύναμη του σουηδικού ποδοσφαίρου Έστερσουντ.

Ο πανύψηλος σέντερ μπακ αποτέλεσε προσωπική επιλογή του αναμορφωτή του συλλόγου, Γκρέιαμ Πότερ.
«Τον γνωρίζουμε από την εποχή που αγωνιζόταν στην Ασιρίσκα. Έχουμε εντυπωσιαστεί από την ταχύτητα, τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση που τον χαρακτηρίζει. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας προκειμένου να συνεχίσει την ανοδική πορεία του».
Πράγματι, υπό την καθοδήγηση του Άγγλου τεχνικού, ο Παπαγιαννόπουλος έχει κάνει τεράστια πρόοδο σε σημείο να θεωρείται πλέον ως ένας από τους κορυφαίους σέντερ μπακ του σουηδικού πρωταθλήματος. Μόνο τυχαίο δεν θεωρείται το γεγονός πως πρόσφατα βρέθηκε στα ραντάρ της Σουόνσι.
Η κληρωτίδα είχε κέφια φέρνοντας την Έστερσουντ αντιμέτωπη με την Γαλατασαράι του Ίγκορ Τούντορ.
Ο Παπαγιαννόπουλος, όχι μόνο αγωνίστηκε βασικός και στα δύο ματς, αλλά ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του «εξαφανίζοντας» τον Γκομίς!
Οι Σουηδοί πιστεύουν πως σύντομα θα έρθει πρόταση για την παραχώρηση του Ελληνοσουηδού σέντερ μπακ την οποία δύσκολα θα απορρίψει ο πρόεδρος της Ντάνιελ Κίντμπεργκ.
«Είναι τρελό αυτό που καταφέραμε, είμαστε πάνω από όλα ομάδα και θέλουμε να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε», τονίζει στο gazzetta.gr.
Η Έστερσουντ απέκλεισε την Γαλατασαράι και έχει μια μεγάλη ευκαιρία να φτάσει μέχρι τα πλέι-οφ του Europa League αφού στον επόμενο γύρο αντιμετωπίζει την Φόλα Ες από το Λουξεμβούργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου