Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Τουρκία: Οι τρομοκράτες ετοίμαζαν επίθεση στην πορεία της αντιπολίτευσης

ο αστυνομικό τμήμα της Καισάρειας πληροφορήθηκε, μία ημέρα πριν περάσει η  Πορεία Δικαιοσύνης, που διοργανώνει το Ρεπουμπλικανικό Δημοκρατικό Κόμμα (CHP) [λόγω φυλάκισης σημαίνοντος βουλευτή του), ότι θα γίνονταν τρομοκρατική επίθεση κατά των διαμαρτυρομένων.

 Η αστυνομία συνέλαβε 6 μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης Daesh, τα οποία ήταν γνωστά και παρακολουθούνταν.

 Συγκεκριμένα δύο μέλη του Daesh είχαν νοικιάσει ένα μαύρο μικρό λεωφορείο για να χτυπήσουν στο Κοτσάελι, χθες και άλλα τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στην Καισάρεια.

Ο κυβερνήτης της Καισάρειας, Σουλεϊμάν Βίπερ, δήλωσε ότι «η αστυνομία είχε πληροφορηθεί ότι επρόκειτο να επιτεθούν κατά τη διέλευση της Πορείας από το Ικόνιο με το μίνι λεωφορείο, στο οποίο είχαν τοποθετήσει πανό του κόμματος AK”.
Η ‘Πορεία Δικαιοσύνης’ της αντιπολίτευσης ξεκίνησε από την Άγκυρα – με τα πόδια- μέχρι την Κωνσταντινούπολη, για να καταδείξει την άδικη τιμωρία του βουλευτή της που καταδικάσθηκε για δημοσιοποίηση κρατικών μυστικών-( κρατικά μυστικά ήταν η μεταφορά με  φορτηγά της MiT όπλων σε αντάρτες στη Συρία.
(yeniakit.com.tr)

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  τουιστολογίου παραγωγήςhttp://www.echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου