Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Εγκατάσταση αεροπορικής βάσης στα κατεχόμενα!!


Την εγκατάσταση αεροπορικής βάσης στα κατεχόμενα εισηγείται ο ηγέτης του ισλαμικού Κόμματος Ευημερίας της αντιπολίτευσης (πρώην κόμμα Ερμπακάν) Καραμάνογλου λέγοντας πως είτε μειωθεί ο αριθμός του τουρκικού στρατού από την Κύπρο είτε αποχωρήσει είναι το ίδιο. «Όλα τα προβλήματα που υπήρχαν λύθηκαν με την ‘ειρηνευτική επιχείρηση’ το 1974 και στο νησί εγκαταστάθηκε η ειρήνη, η ασφάλεια και η γαλήνη’ ισχυρίστηκε. 
‘Τα χώματα που έχουν ποτιστεί με το αίμα των ηρώων δεν μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο διαπραγμάτευσης”, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Καραμάνογλου προσθέτοντας ότι “είναι μάταιη η στρατηγική της διαπραγμάτευσης μέσω μιας φανταστικής ευρωπαϊκής περιπέτειας’. 
“Η κυβέρνηση πρέπει να κινηθεί με βάση αυτή την ιστορική αλήθεια και με συνείδηση.
 Είτε αποχωρήσει ο στρατός από την Κύπρο είτε μειωθεί ο αριθμός του, είναι το ίδιο. 
Η Τουρκία όσο υποχωρεί, θα αναγκαστεί να δώσει περισσότερα και να κάνει ακόμη μεγαλύτερες υποχωρήσεις», είπε. Ο Καραμολάογλου προτείνει αντί να αποσυρθεί ο τουρκικός στρατός από το νησί, να εγκατασταθεί μία αεροπορική στρατιωτική βάση στην Κύπρο, λαμβάνοντας υπόψη και τις εξελίξεις στη γύρω περιοχή, όπως είπε.
 Η δεύτερη πρότασή του είναι να κηρυχθεί η 20η Ιουλίου ως ‘Εθνική Εορτή’. 
            ΚΥΠΕ – Άννα Ανδρέου – ΚΡΑΝ ΜΟΝΤΑΝΑ/Ελβετία 30/06/2017 17:46

Πηγή: Εγκατάσταση αεροπορικής βάσης στα κατεχόμενα προτείνει ο ισλαμιστής Καραμάνογλου http://mignatiou.com/2017/06/egkatastasi-aeroporikis-vasis-sta-katechomena-protini-o-islamistis-karamanoglou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου