Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Απάντηση Φ.Φραγκούλη στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ του LARISSANET.GR

To larissanet.gr δημοσίευσε την παραπάνω φωτογραφία , υπό τον τίτλο  Κάτι μεγάλο «μαγειρεύεται»… και τα ακόλουθα σχόλια :
Ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης είναι από τις ελάχιστες προσωπικότητες που μετά την αποστράτευσή του συγκεντρώνει επάνω του τα φώτα του ρεπορτάζ, αφού όλοι όσοι ασχολούνται σε βάθος με το πολιτικό ρεπορτάζ γνωρίζουν πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που πολλοί πολιτικοί αρχηγοί θα τον ήθελαν στους συνδυασμούς τους.
Ο στρατηγός Χρήστος Μανωλάς είναι από τους αξιωματικούς που όχι απλώς τίμησαν το εθνόσημο, αλλά και που οι αναλύσεις και οι προβλέψεις του συνεχίζουν να ανοίγουν τα μάτια όλων όσων τις διαβάζουν.
Τι γίνεται όταν οι δυο τους βρίσκονται μαζί με τον επιχειρηματία Γιάννη Καντώνια;
Λεπτομέρειες δεν ξέρω, αυτό όμως που διαισθάνομαι είναι πως κάτι μεγάλο μαγειρεύεται, το οποίο ήδη… μυρίζει όμορφα…

Νεότερα προσεχώς, όταν ανακατευτεί κι άλλο το… «φαγητό»
Η απάντηση του Φράγκου Φραγκούλη είναι η ακόλουθη :
Εκτιμώ ως καλοπροαίρετα τα σχόλια του συντάκτη προς το πρόσωπο μου και δίχως υστεροβουλία  τις προθέσεις του άρθρου του. 
Την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 παρευρέθηκα με φίλους και πολύ κόσμο ακόμα , στην ετήσια επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων Καταδρομέων στους Ιερούς του Έθνους αγώνες, στην έδρα της 1ης ΤΑΞ ΚΔ-ΑΛ στη Ρεντίνα.
Εκεί είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε, πως το μεγαλείο των καταδρομών συνεχίζει να ζει μέσα από τη δύναμη ψυχής,και το χαρακτήρα των νεώτερων καταδρομέων  . 


1 σχόλιο:

  1. Όταν ο Στίλπων έκανε μια ερώτηση στον Κράτη, εκείνος αντί απάντησης άφησε μία πορδή. Τότε ο Στίλπων αντιμετώπισε αυτή τη στάση λέγοντας «Γνώριζα ότι η απάντησή σου θα ήταν εντελώς άσχετη προς την ερώτησή μου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή