Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Κομάντος μεταμφιεσμένοι σε ζητιάνους στους βρετανικούς δρόμους για τον φόβο νέων τρομοκρατικών επιθέσεων

Κομάντος του επίλεκτου σώματος SAS των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων εφοδιασμένοι με όπλα τύπου Heckler and Koch MP7 κυκλοφορούν μεταμφιεσμένοι σε ζητιάνους σε κεντρικά σημεία των βρετανικών μεγαλουπόλεων έτοιμοι να αναλάβουν δράση σε περίπτωση τρομοκρατικής επίθεσης.
Την επιχείρηση έχουν αναλάβει σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Mirror άνδρες της Counter Revolutionary Warfare Wing.

«Οι οπλισμένοι κομάντος έχουν αναπτυχθεί εδώ και κάποιο διάστημα κι είναι μάλλον απίθανο να σταματήσει η επιχείρηση. Ο συναγερμός παραμένει στο δεύτερο υψηλότερο επίπεδο, πράγμα που σημαίνει ότι μια επίθεση θεωρείται πολύ πιθανόν να συμβεί και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι», δήλωσε στρατιωτική πηγή. Και συμπλήρωσε: «Οι στρατιώτες αυτοί παρέχουν μια δυνατότητα άμεσης επέμβασης ώστε να ελαχιστοποιηθούν τουλάχιστον τα θύματα ή να αποτραπούν θάνατοι και τραυματισμοί εφόσον αντιδράσουν γρήγορα.»

Κομάντος της SAS οπλισμένοι με Heckler and Koch MP7 και μεταμφιεσμένοι σε ζητιάνους, ή αλήτες περιπολούν στους βρετανικούς δρόμους
Οι μεταμφιεσμένοι σε ζητιάνους κομάντος λαμβάνουν ανά τακτά διαστήματα τρόφιμα από συναδέλφους τους με πολιτικά, που εμφανίζονται ως φιλεύσπλαγχνοι πολίτες. Το μέτρο κρίθηκε αναγκαίο μετά τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Λονδίνο και το Μάντσεστερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου