Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΠΙΡΛΙΚ TΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

TourkikaNea.gr
Η Ελλάδα με την συνεργασία των μουφτήδων-μαριονέτων παίζει κατά το δοκούν με τα θρησκευτικά και λατρευτικά δικαιώματα των μειονοτικών στην δυτική Θράκη ! Χωρίς να συμβουλεύεται το σύνολο της μειονότητας, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τα αιτήματα της μειονότητας και χρησιμοποιώντας την σιωπή των μουφτήδων που εκείνη τοποθέτησε, δεν διστάζει να εφαρμόζει κατά το δοκούν τα μέτρα που την συμφέρουν σε βάρος της Ελλάδας, ενώ κατά τους τελευταίους μήνες βαίνουν αυξανόμενες οι καταπιεστικές πρακτικές της κυβέρνησης τω ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΩΠΑΙΝΟΥΝ; ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Φυσικά και οι δήθεν μειονοτικοί βουλευτές δεν βγάζουν κιχ. Πρώτοι όλων οι Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καρα Γιουσούφ, παραβλέπουν την παρακολούθηση των δικαιωμάτων της μειονότητας, τις κακές οικονομικές συνθήκες που προκαλούν αυτοκτονίες, μετανάστευση των νέων μας, φέρνουν σε άθλια κατάσταση τις οικογένειες και αδειάζουν τα χωριά μας, αφήνοντας έτσι τους μειονοτικούς στην μοίρα τους. Ενώ οι Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και Ιλχάν Αχμέτ ακολουθούν συμπεριφορά του τύπου ¨ Και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ.¨

Οι βουλευτές ακολουθούν μια στάση σαν να μη θέλουν να στενοχωρήσουν την Ελλάδα. Για να βγάλουν την μέρα, προσπαθούν με επερωτήσεις κλισέ , να φανούν συμπαθητικοί προς την μειονότητα. Και όμως η κατάσταση των ανθρώπων της μειονότητας είναι θλιβερή. Σε μια περίοδο κατά την οποία το ελληνικό κράτος με διάφορες ίντριγκες και στημένες κατηγορίες επιτίθεται ομαδικά κατά της μειονότητας, οι κύριοι αυτοί, δεν κάνουν τίποτε άλλο στην Αθήνα από το να λένε ¨Ναι αφέντη μου¨. Δεν ενδιαφέρονται για την μειονότητα.

Οι εκλεγέντες με ψήφους της μειονότητας Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καρα Γιουσούφ κατά την ορκωμοσία στην βουλή δεν ορκίσθηκαν στο κοράνι, αλλά δεν δίστασαν και να μετάσχουν στα εγκαίνια του τζαμιού Ταμπάκχανε, που έκανε ο ελληνικός κρατικός μηχανισμός και στα οποία μετείχαν οι υποστηρικτές του Καμμένου που θέλουν να εξαφανίσουν την μειονότητα. Όπως ακριβώς μετείχαν παλιότερα και στις εκδηλώσεις για την δήθεν ¨Ποντιακή Γενοκτονία¨.  Μάλιστα σε δραστηριότητες που γίνονται στην δυτική Θράκη στην κατεύθυνση των συμφερόντων της Ελλάδας, αυτοί ενάντιοι στην πίστη και στις αξίες των μειονοτικών δεν δίστασαν να φωτογραφηθούνε κιόλας.

Κατά τον ίδιο τρόπο και ο βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ φωτογραφήθηκε δίπλα δίπλα με την διοίκηση βακουφίων. Αυτό σημαίνει πως όλα παίζονται μπροστά στα μάτι των ανθρώπων της μειονότητας και κανείς δεν βγάζει κιχ. Και όταν φτάνει ο καιρός των εκλογών γυρνάνε με το ύφος του ¨εργαζόμαστε για την μειονότητα¨. Να μην μας παρεξηγήσουν, ας κάνουν την επιλογή τους, υποστηρίζετε τα δικαιώματα των ανθρώπων της μειονότητας ; Η τέλος πάντων ποιόν υποστηρίζετε ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου