Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

Κιλίτ: Μην μας δίνετε δάνεια, τουρίστες δώστε μας

TourkikaNea.gr
Ο Χασάν Κιλίτ-πρόεδρος του συλλόγου Ανάπτυξης των Εμπόρων της Πύλης Κάστρου Αττάλειας, δήλωσε πως από τις 4.700 επιχειρήσεις, οι 700 έκλεισαν τα τελευταία 2,5 χρόνια και δήλωσε ¨Μην μας δίνετε δάνεια, τουρίστες δώστε μας¨
Ο Χασάν Κιλίτ ανέφερε πως ο αριθμός των εμπόρων που βρίσκονται στην Πύλη του Κάστρου και μέσα στο κάστρο και κατέχουν κεντρική θέση στην Αττάλεια, έχει μειωθεί ιδιαίτερα τα τελευταία 2,5 χρόνια και ότι από τις καταστροφές που υπήρξαν στον τουρισμό, χτυπήθηκαν ιδιαίτερα οι έμποροι. 

Ο Χασάν Κιλίτ υπενθυμίζει πως οι 4.700 έμποροι μετά από την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους μειώθηκαν στους 4.000 και λέει: ¨700 έμποροι έκλεισαν από τις αναδουλειές. Η πιάτσα φλέγεται. Αυτήν την πυρκαγιά πρέπει οπωσδήποτε να την σβήσουμε. Η κυβέρνηση βλέπει τους σεισμούς και τις πλημμύρες ως φυσικές καταστροφές. Μα και αυτό που βιώνουμε εμείς είναι φυσική καταστροφή.  Οι έμποροι περιμένουν από εμάς διέξοδο. Και εμείς περιμένουμε από την κυβέρνηση. Είναι ανάγκη το συντομότερο να στηριχθεί ο τουρισμός της Αττάλειας. Στην Αττάλεια οι μικρο-επαγγελματίες είναι η ομάδα που συμβάλει ιδιαίτερα στον τουρισμό. Το αδιέξοδο στο οποίο εισήλθαμε με την κατάρριψη του αεροσκάφους, συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου