Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Στα άκρα οι σχέσεις Ρ.Τ.Ερντογάν - Ν.Τραμπ: Η Τουρκία στοχοποίησε τις ΗΠΑ και κάλεσε για τρομοκρατικές επιθέσεις: "Πρέπει να πληρώσετε" - Χρυσή ευκαιρία για την Ελλάδα

πηγή Pentapostagma.gr
Όπως ακριβώς είχε γράψει το pentapostagma.gr εδώ και ημέρες, η χρυσή ευκαιρία της Ελλάδας είναι τώρα καθώς ο Ρ.Τ.Ερτνογάν δεν άντεξε και άρχισε τις απειλές εναντίον του Ν.Τραμπ. 
Με μια πρωτοφανή επίθεση εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών, η Άγκυρα και ο ισλαμιστής Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν τροφοδοτεί ακόμη περισσότερο το μίσος των μουσουλμάνων εναντίον των ΗΠΑ. Δηλαδή αυξάνει τον κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων εντός Αμερικανικού εδάφους.
Και αυτό γίνεται με τρόπο που τελικά οι ΗΠΑ ως «υπεύθυνες» για τα όσα έχουν συμβεί, στοχοποιούνται και θα είναι αυτές που πρέπει να πληρώσουν τις συνέπειες του χάους που έχει προκληθεί στην Μέση Ανατολή.
Αν κάτι πάει στραβά το προσεχές διάστημα στις ΗΠΑ, τότε το κεφάλι του Ρ.Τ.Ερντογάν δεν θα βρίσκεται στη θέση του…

Τη στιγμή που ο Ν.Τραμπ έχει θέσει ως ΝΟ 1 προτεραιότητα την ισλαμική τρομοκρατία ο  Ρ.Τ.Ερντογάν με νέο προπαγανδιστικό φυλλάδιο που τιτλοφορείται «Οι απώλειες από τις Στρατιωτικές Παρεμβάσεις στην Μέση Ανατολή μετά την 9/11» επιρρίπτεται όλη η ευθύνη για την ανθρωπιστική τραγωδία της τελευταίας δεκαπενταετίας και την τραγωδία που βιώνει η Μέση Ανατολή, στις αμερικανικές παρεμβάσεις. Οι αποκαλύψεις του mignatiou.com είναι συγκλονιστικές.

Με έναν πίνακα που καταγράφει απώλειες σε ανθρώπινες ζωές , πρόσφυγες ,τραυματίες, ορφανά, η Άγκυρα ενοχοποιεί ουσιαστικά την αμερικανική πολιτική στην Μέση Ανατολή , και στέλνει πρακτικά απειλητικό μήνυμα προς τον πρόεδρο Τραμπ, ότι δεν θα πρέπει να συνεχίσει αυτή την πολιτική που έχει σαν αποτέλεσμα τα εκατομμύρια νεκρών και εκτοπισμένων.
Χωρίς φυσικά να αναφέρει ποια μπορεί να είναι η εναλλακτική αντιμετώπιση του ισλαμικού φονταμενταλισμού και των Τζιχαντιστών …

Το αντιαμερικανικό προπαγανδιστικό φυλλάδιο των Τούρκων.

ΣΥΡΙΑ
Στον εμφύλιο πόλεμο της Συρίας τα Ηνωμένα Έθνη δεν έχουν αποδώσει την ευθύνη. 500.000 νεκροί, τουλάχιστον 2.000.000 τραυματίες, τουλάχιστον 7 εκατομμύρια πρόσφυγες και σχεδόν 20.000 περιπτώσεις θανάτων που προήλθαν από βασανιστήρια. Στο δράμα της Συρίας, υπάρχουν και σχεδόν 100.000 αγνοούμενοι

ΑΙΓΥΠΤΟΣ
Στο στρατιωτικό πραξικόπημα που εμμέσως υποστηρίχθηκε από τις ΗΠΑ και την Δύση το 2013: Δολοφονήθηκαν 4.000 άνθρωποι, τραυματίσθηκαν σχεδόν 15.000, υπήρξαν 1794 καταδίκες σε θάνατο, με τις 728 θανατικές καταδίκες να έχουν επικυρωθεί. Τουλάχιστον 3.000 παιδιά έχουν συλληφθεί και υπάρχουν 3000 αγνοούμενοι.

ΥΕΜΕΝΗ
Στις επιθέσεις που γίνονται από τις συμμαχικές δυνάμεις, που υποστηρίχθηκαν ενεργά από την Προεδρία Ομπάμα καθώς και στον εμφύλιο πόλεμο που ξέσπασε το 2015: Δολοφονήθηκαν περισσότεροι από 13.000 άνθρωποι, τραυματίσθηκαν περισσότεροι από 20.000, 3 εκατομμύρια άνθρωποι αναγκάσθηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους στο εσωτερικό, ενώ τουλάχιστον 200.000 πολίτες της Υεμένης βρήκαν καταφύγιο στο εξωτερικό και 16.000.000 υποφέρουν από έλλειψη τροφίμων.

ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ
Μετα την εισβολή των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν το 2001 ο αριθμός των νεκρών έφθασε τουλάχιστον τους 100.000 από τους οποίους οι 40.000 ήταν άμαχοι. Ο αριθμός των προσφύγων υπολογίζεται στους 650.000

ΙΡΑΚ
Από την εισβολή, της υπό την ηγεσία των ΗΠΑ Συμμαχίας, στο Ιράκ ο αριθμός των νεκρών έφθασε το 1.000.000 από τους οποίους οι 650.000 είναι άμαχοι. Ο αριθμός των παιδιών που έμειναν ορφανά είναι 5 εκατομμύρια, ενώ σε 5 εκατομμύρια υπολογίζονται και οι γυναίκες που έμειναν χήρες. Ο αριθμός των προσφυγών από το Ιράκ φθάνει τα 6 εκατομμύρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου