Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017

Μακελειό με 39 νεκρούς και 65 τραυματίες στην Κωνσταντινούπολη...

Λίγα λεπτά μετά την έλευση του νέου χρόνου ακόμη ένα μακελειό, στην Κωνσταντινούπολη για άλλη μια φορά, έρχεται να «παγώσει» τον κόσμο. 
Ενοπλος (ντυμένος Άγιος Βασίλης) πυροβόλησε έναν αστυνομικό και έναν πολίτη πριν μπει στη ντισκοτέκ Reina, στη συνοικία Ορτακιόι της Κωνσταντινούπολης, και ανοίξει πυρ αδιακρίτως. Μέσα στη ντισκοτέκ την ώρα της επίθεσης βρίσκονταν 700 ως 800 άνθρωποι, μεταδίδουν τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα. Κάποιοι από αυτούς πήδησαν στον Βόσπορο για να σωθούν από τα πυρά του ενόπλου.
Λίγα λεπτά μετά την εκδήλωση της επίθεσης, ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης, Βασίπ Σαχίν έκανε λόγο για τρομοκρατική επίθεση.Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ είχαν προειδοποιήσει πως υπήρχαν σχέδια για τη διάπραξη τρομοκρατικών επιθέσεων στην Κωνσταντινούπολη, δήλωσε ο Μεμέτ Κοτζαρσλάν, ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου Reina
Τουλάχιστον 25.000 αστυνομικοί είχαν κινητοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες στην Κωνσταντινούπολη για την αποτροπή τρομοκρατικών ενεργειών,.  Κατά πληροφορίες που μεταδόθηκαν νωρίτερα από άλλα τουρκικά ΜΜΕ, ο δράστης του μακελειού στο κατάμεστο νυχτερινό κέντρο φορούσε στολή Άγιου Βασίλη και μιλούσε αραβικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου