Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Η εκδήλωση του ΣΕΑΝ Καρδίτας με ομιλητή τον Φράγκο Φραγκούλη

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών του νομού Καρδίτσας  προσκάλεσε τον Επίτιμο Α/ΓΕΣ να κάνει μια ενημέρωση στην ουσία για ποια είναι η Τουρκία από πότε εμφανίστηκαν στην περιοχή, μια αναδρομή στην Ιστορία φτάνοντας μέχρι στην Σημερινή εποχή !
Η αναφορά του Αρχηγού στις προκλήσεις των Τούρκων και   αποκάλυψη του σχεδίου των Τούρκων που ο Στρατηγός αποκάλυψε ότι είναι ένα  σχέδιο των 6 σημείων από το 1955 για ολοκληρωτική απαξίωση της Κυπριακής Δημοκρατίας!
Δεν μάσησε τα λόγια του  όπου και κατακεραύνωσε τους πολιτικούς που απλά και στην ελληνική Θράκη αλλά και σε όλη την Επικράτεια δεν παραχωρούν απλά τα δικαιώματα στις όποιες Μουσουλμανικές μειονότητες ,αλλά τους παραχωρούν  παραπάνω δικαιώματα στους Μουσουλμάνους,από ότι στους Χριστιανούς που είναι όλοι Έλληνες Πολίτες,  όπως χαρακτηριστικά ανέφερε!
Για την Κύπρο ανέφερε χαρακτηριστικά αν δεν υπάρχει  συμφωνία για αποχώρηση των Κατοχικών Στρατευμάτων και κατάργηση των Εγγυητριών Δυνάμεων ,ότι η όποια λύση δεν θα έχει μέλλον και αναρωτήθηκε πως θα δεχθεί η Ε.Ε  των 450 εκ. να την κάνει κουμάντο η Τουρκία με την ψήφο  μερικών χιλιάδων των Τουρκοκυπρίων , που και αυτοί είναι εγκλωβισμένοι από τους εποίκους και την Τουρκία !
Σε ερώτηση αν πρέπει η Ελλάδα να οργανωθεί και να ετοιμάζεται  απάντησε  αφοπλιστικά …Δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτε και από κανέναν ,έχουμε την Ισχύ και πρέπει να αντιδράσουμε ,αν όχι τώρα πότε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου