Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Ντροπή και Αίσχος

Δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή του κου Βαφειάδη Αναστάσιου
Αξιότιμε Στρατηγέ κ. Φράγκο Φραγκούλη,
με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να εκφράσω όχι μόνο την αγανάκτηση που νιώθω (όπως φαντάζομαι και πολλοιιι άλλοι συμπολίτες μου), αλλά και την αηδία να κυριαρχεί για πρόσωπα που δυστυχώς αποφασίζουν για εμάς καταστρέφοντας ανεπιστρεπτί την Ελλάδα, την χώρα μου, την χώρα σας, την χώρα που δεν τους ανήκει. 
Τώρα τελευταία ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας απασχολεί συχνά τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για αποφάσεις που ταπεινώνουν όχι μόνο τους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς, Εφέδρους, ΟΒΑ, Στρατιώτες, αλλά και όλους τους Έλληνες πολίτες στην χώρα,,,,,, και βέβαια και τους Έλληνες κάτοικους του εξωτερικού. 

Αν θέλετε και αποδείξεις για το τελευταίο,,, μπορώ να σας στείλω αρκετά στοιχεία (φαντάζομαι γνωρίζετε ότι δεν μιλάω με αέρινα λόγια). Οι αποφάσεις λοιπόν του Υπουργού, από την μια ταπεινώνουν , απαξιώνουν, και ρίχνουν το ηθικό όλων μας, και από την πέρα όχθη δίνουν δύναμη, αφορμή και τόλμη σε όλους όσους παρεξηγούνται από τα ήθη και τις παραδόσεις μας να συνεχίσουν αβίαστα την ψυχολογική, βασανιστική και απειλητική συμπεριφορά εις βάρος μας από την ενόχληση τους για την Σημαία μας, τον Σταυρό και την Θρησκεία μας… 
Δεν είμαι ρατσιστής, χουντικός, ή ακροδεξιός,  μεγάλωσα όμως σε μια χώρα με κάποιες αρχές, με ήθη και παραδόσεις, με μια θρησκεία και μια σημαία, με ένα Σταυρό, που τίποτα από αυτά δεν πρόκειται να αλλάξει ο κάθε περαστικός Υπουργός που το παίζει δήθεν Καταδρομέας Αλεξιπτωτιστής και Βατραχάνθρωπος με στολές που δεν αρμόζουν να φοράει. Διότι σε όσα είπε και ο Αξιότιμος ε.α. “Πρασινοσκούφης” Στρατηγός  κύριος Δρακωνάκης για το θέμα της περιβολής του Υπουργού είχε απόλυτο δίκιο… Μακάρι να είχαν το σθένος, το θάρρος και την τόλμη που αρμόζουν στα διακριτικά που φέρουν όλοι οι απόστρατοι Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί Καταδρομείς να αναδείξουν το θέμα και να το προΣβάλλουν με τον δικό τους τρόπο. Βέβαια η επιστολή που έστειλε ο κύριος Δρακωνάκης δεν έχει μεγάλη ουσία, διότι το νόημα είναι να μην στέλνουν επιστολές οι πολίτες προς τους κυβερνώντες για να μην κάνουν τα αυτονόητα, αλλά πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί αγώνα να μας κυβερνήσουν άνθρωποι που θα αιμορραγήσουν για τους πολίτες και την Ελλάδα, και όχι όλη η Ελλάδα να αιμορραγεί 8 και πλέον χρόνια για αυτούς.  
Γιατί να ανεχόμαστε άλλο τέτοια υποτίμηση? Από την μια η κατάργηση του Εθνόσημου από τις στολές, από τη άλλη η κατάργηση του Σταυρού από την Σημαία (έχει συζητηθεί και ακόμα είναι στα σχέδια), από την άλλη να κρυβόμαστε για να μην παρεξηγηθούν ορισμένες ομάδες ατόμων, και όλο αυτό με αποφάσεις ποιανών???? Και με την σύμφωνη γνώμη του “Καταδρομέα” Έλληνα Υπουργού Εθνικής Άμυνας? Να μετονομάσουμε τελικά το Υ.ΕΘ.Α. (Υπουργείο Εθνικής Άμυνας) σε Υπουργείο Εθνικής Αυτόεξόντωσης.     
Αξιότιμε Στρατηγέ, ως πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας, και βέβαια ως στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων με άριστες γνώσεις γεωπολιτικών (ας είναι καλά και ο κ. Μάζης), γνωρίζετε πολύ καλά πόσο αρνητικά είναι όλα αυτά για την χώρα μας….
Να ντρεπόμαστε για την σημαία μας?
Να ντρεπόμαστε για την Θρησκεία μας?
Να ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες?
Από παντού βαλλόμαστε.. Από Κάθε Υπουργείο αυτή την στιγμή η χώρα δέχεται έναν ασύμμετρο πόλεμο, με Στρατηγικό σχέδιο για την πλήρη διάλυση των πάντων. 
Δίνω εύσημα στον καταπληκτικό Δήμαρχο του Κεμπέκ στον Καναδά για τις δηλώσεις του σχετικά με αιτήματα αλλοδαπών πολιτών που αλλοιώνουν τις βασικές δομές του κράτους. (Δείτε εδώ)  
Δυστυχώς χάθηκαν παντελώς (?) άξιοι πατριώτες που μπορούν να μιλάνε έτσι εδώ στην Ελλάδα…. 
Για όλα λοιπόν τα παραπάνω Αξιότιμε Στρατηγέ, σας καλώ για ακόμα μια φορά να πάρετε σκληρή θέση, έστω και πολιτική, και να ενταχθείτε στον αγώνα της πολιτικής κούρσας για την έξοδο της χώρας από όλη αυτήν την δυσωδία που μας τρώει, διότι υπάρχουν ακόμα “παρατάξεις” που σέβονται την Ελληνική Σημαία, τον Χριστιανισμό και τους Πολίτες. 
ΥΓ: η διάσπαση των πολιτών σε μικρές ομάδες με την ένταξη τους σε διαφορετικές πολιτικές παρατάξεις, είναι θαυματουργό εργαλείο Στρατηγικά σχεδιασμένο, για την εύκολη χειραγώγηση των μαζών.   
“Η πολιτική είναι αναίμακτος πόλεμος. Ο πόλεμος είναι αιματοβαμμένη πολιτική.
Μάο Τσε Τουνγκ”
    
Με ταπεινή συνείδηση και εκτίμηση

 Βαφειάδης Αναστάσιος
ένας απλός πολίτης
Έφεδρος Κ/Δ Αλεξ/στης

1 σχόλιο: