Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Η μαζική... παράκρουση των Βούλγαρων για διακοπές στην Ελλάδα προκαλεί... εμφράγματα!

Newpost newsroom
Κάνουν σαν να έφτασαν στην Χιλή'' ΄η ''δεν καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό πολλών για την Ελλάδα,ξεκουραστείτε όπου θέλετε αλλά αν δεν σας αρέσει η Βουλγαρία το πρόβλημα είναι δικό σας'' είναι μερικές από τις εκφράσεις που χρησιμοποιούν βουλγαρικά ΜΜΕ και δημοσιογράφοι για να κριτικάρουν την μαζική ''παράνοια''  που έχει πιάσει τους Bούλγαρους για διακοπές στην Ελλάδα.
Το ενημερωτικό site 24news.bg σε χθεσινό του ρεπορτάζ αναφέρει ότι μόνο το τελευταίο-εορταστικό για την Βουλγαρία 4ήμερο-πάνω από 100 χιλιάδες αυτοκίνητα πέρασαν στην Ελλάδα και αναμένεται να ξοδέψουν πάνω από 40 εκατομμύρια ευρώ δίνοντας μια τονωτική ένεση στην χώρα μας όπως χαρακτηριστικά λέει.

Σύμφωνα με το site πολλοί από τους βούλγαρους που φτάνουν στις παραλίες της Βόρειας Ελλάδας κάνουν σαν να έφτασαν στην ...Χιλή!
Οι λόγοι για την ομαδική αυτή ''παράκρουση'' όπως αναφέρει το ρεπορτάζ είναι οι καθαρότερες ελληνικές παραλίες και η μείωση των αποστάσεων με τους νέους αυτοκινητόδρομους ενώ όπως λέει η ιστοσελίδα οι βούλγαροι εντυπωσιάζονται και από τα ελληνικά εστιατόρια.
Το θέμα αναμένεται να απασχολήσει και την προεκλογική εκστρατεία για την προεδρική εκλογή με τον υποψήφιο Ρούμεν Γκαλαμπίνοφ να ζητάει από την κυβέρνηση μειώση των συντελεστών ΦΠΑ  σε φάρμακα και τρόφιμά πρώτης ανάγκης έχοντας την άποψη ότι ένας από τους λόγους που οι βούλγαροι επισκέπτονται τόσο συχνά και τόσο μαζικά στην Ελλάδα είναι για να αγοράσουν αντιβιoτικά και τρόφιμα πρώτης ανάγκης που έχουν υψηλό ΦΠΑ (20%) στην χώρα τους.
Από την άλλη η πολύ γνωστή δημοσιογράφος Μίρα Μπάτζεβα σε αναρτησή της στο facebook δεν μπορεί να καταλάβει τον ενθουσιασμό των συμπατριωτών της για την Ελλάδα και τους ρίχνει την ευθύνη γιατί δεν θέλουν ή δεν μπορούν να ανακαλύψουν τις ομορφιές της Βουλγαρίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στον Σεπτέμβριο υπάρχει ακόμη ένα εορταστικό 4ήμερο στην γείτονα χώρα με τις προβλέψεις να μιλάνε για μια ακόμη μαζική ''εισβολή'' των γειτόνων στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου