Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Υπάλληλος του τουρκικού Προξενείου η σύζυγος του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ!!!

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ
Έχει προκαλέσει πολλές φορές στο παρελθόν την κοινή γνώμη με τις προκλητικές του δηλώσεις αλλά και τις πράξεις του που υπερβαίνουν πολλές φορές τα όρια της νομιμότητας. Συνεργάζεται στενά με τον εκάστοτε Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής, τον πρόεδρο του ΚΙΕΦ ενώ αναγνωρίζει και το status των ψευδομουφτήδων.
Ο λόγος για τον βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει στην κατάλυση του Κράτους στη Γλαύκη Ξάνθης τότε που εγκάθετοι της Άγκυρας και του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής «έκλεψαν» κυριολεκτικά φέρετρο στρατιώτη και αφαίρεσαν από πάνω του την ελληνική σημαία.
Σήμερα, στο φως της δημοσιότητας έρχεται ακόμη μια καταγγελία για τον ίδιο η οποία αν ισχύει τότε σίγουρα  θα πρέπει να συζητηθεί στη Βουλή το ενδεχόμενο άρσης της ασυλίας του, την οποία έχουν ήδη ζητήσει εδώ και καιρό αρκετοί βουλευτές.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο thraki.com.gr o πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Πομάκων και διευθυντής της εφημερίδας «Ζαγάλισα» κ. Ιμάμ Αχμέτ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει «καπελώσει» τα πάντα στην περιοχή, εκφράζει την άποψη της Άγκυρας ενώ η σύζυγος φαίνεται να είναι υπάλληλος (!!!) του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής. Τελικά, ποιας χώρας τα συμφέροντα εξυπηρετεί ο κ. Χουσεΐν Ζεϊμπέκ;

Ο διευθυντής της εφημερίδας "Ζαγάλισα" κ. Ιμάμ Αχμέτ
Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο κ. Ιμάμ Αχμέτ στο thraki.com.gr: «Φυσικά και υπάρχει αναταραχή στο εσωτερικό της μειονότητας και μάλιστα πολύ έντονη. Πλέον εκδικείται ο ένας τον άλλο βγάζοντας ο ένας τα μυστικά του άλλου στην φόρα…! Σε αυτό το πλαίσιο πάντως υπάρχει σίγουρα και αρκετή συκοφαντία χωρίς πάντα τα “στρατόπεδα” να είναι εμφανή και εύκολα διακριτά. Αποτέλεσμα αυτής της κόντρας άλλωστε είναι και οι καταγγελίες που διαρρέουν για παράνομα ιδρύματα, παράνομα νηπιαγωγεία κλπ. που λειτουργούν και στο νομό μας ακόμη. Αυτές οι καταγγελίες βέβαια έχουν ξαναγίνει και επίσημα από την πλευρά μας και έχουμε κινηθεί ακόμη και αρμοδίως, όμως μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί και πολύ περισσότερο κινητοποιηθεί από την πλευρά της πολιτείας. Η αλήθεια είναι ότι ο Ζεϊμπέκ έχει πλέον “καπελώσει” τα πάντα στην περιοχή μας και κάνει αυτό που θέλει. Ουσιαστικά εκφράζει την άποψη του προξενείου κι όχι του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ακόμη και η γυναίκα του είναι υπάλληλος του προξενείου. Τόσο ο ίδιος όσο και ο Μετέ αλλά και το DEB μέχρι σήμερα ήταν με τον Γκιουλέν. Όμως έτσι όπως άλλαξαν τα πράγματα έχει φτάσει ακόμη και ο Μετέ, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και κυρίως την συνεχή του παρουσία σε οικοτροφείο του Γκιουλέν στην περιοχή του Κασκανέ, όπου ο ίδιος και η συνοδεία του συχνά πήγαιναν, να λέει ότι πήγαινε εκεί για το… ελέγχει! Είναι εμφανές λοιπόν ότι αρκετοί προσπαθούν πλέον να κρατήσουν αποστάσεις από τον Γκιουλέν, την στιγμή που οι υποστηρικτές του ήταν η συντριπτική πλειοψηφία της μειονότητας στην Θράκη. Τώρα όμως δείχνουν να αλλάζουν στρατόπεδο για να μην χάσουν τις επαφές τους με την Τουρκία, κάτι που φέρνει τις συγκρούσεις.

Είναι μία διένεξη που τώρα πρόσφατα, μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, εκδηλώθηκε και βγήκε στην επιφάνεια. Για να καταλάβετε την έκταση της επιρροής του Γκιουλέν στην περιοχή μας δεν θα πρέπει να ρωτάμε ποιοι ήταν μαζί του και τον υποστήριζαν αλλά ποιοι δεν ήταν μαζί του…! Τώρα αρκετοί από αυτούς προσπαθούν ν’ αλλάξουν στρατόπεδο για να σωθούν… Φανταστείτε ότι στη Νικομήδεια μόνο πάνω από 1.000 άνθρωποι έχασαν τις δουλειές τους επειδή κατηγορήθηκαν σαν υποστηρικτές του Γκιουλέν…! Στον Εχίνο υπάρχουν ιδρύματα, οικοτροφεία και νηπιαγωγεία και η σύγκρουση ξεκίνησε από την πρώτη κιόλας μέρα και έχει φτάσει πλέον σε οριακό σημείο. Στην κατάσταση αυτή έχουν εμπλακεί ακόμη και τα παιδιά αφού πολλά από αυτά μένουν σε οικοτροφεία ή φοιτούν σε πανεπιστήμια με υποτροφίες οπότε υπάρχουν απειλές ότι θα τα πετάξουν έξω..! Η σύγκρουση αυτή μάλιστα δεν περιορίζεται μόνο στην Θράκη αλλά όπου υπάρχει μειονότητα συνδεδεμένη με την Τουρκία, όπως π.χ. στην Βουλγαρία αλλά και στο Καζακστάν όπου μάλιστα υπάρχουν και 35 πανεπιστήμια που χρηματοδοτούνται…! Το πογκρόμ του Ερντογάν έχει τέτοια έκταση που έχουν κλείσει μέχρι τώρα πάνω από 1.500 σχολεία σε περιοχές των εκτός Τουρκίας μειονοτήτων… Όλα αυτά για ένα πραξικόπημα για το οποίο πιστεύω ότι δεν έφταιγε τόσο ο Γκιουλέν όσο οι Αμερικανοί… Τώρα μάλιστα έχουν αρχίσει να εμπλέκονται σε αυτό το σκηνικό σύγκρουσης ακόμη και άνθρωποι άσχετοι με την πολιτική οι οποίοι έχουν φτάσει να δέχονται ακόμη και απειλές του τύπου ότι θα κάψουν τα παιδιά τους αν πατήσουν το πόδι τους ξανά στην Τουρκία…!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου