Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016

ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ …ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ !

TourkikaNea.gr
Στο Μπόλου, έφυγαν μεν τα μηχανήματα έργου που είχαν τοποθετηθεί κατά την διάρκεια της απόπειρας πραξικοπήματος για να εμποδίσουν την έξοδο οχημάτων της 2ης Ταξιαρχίας Ειδικών Δυνάμεων και της στρατοχωροφυλακής, αλλά τοποθετήθηκαν μπλοκ από μπετόν.
Mετά από την 15/7 περίεργα μέτρα συνεχίζονται μπροστά από τις στρατιωτικές μονάδες. 

Με την έναρξη του πραξικοπήματος το βράδυ της 15/7 , όλοι οι δρόμοι στην περιοχή Κουρούτσαϊ  της Ε.Ο. D-100, όπου βρίσκονται δίπλα-δίπλα η 2η ταξιαρχία ειδικών δυνάμεων και η στρατοχωροφυλακή του νομού, κλείσθηκαν με οδοφράγματα που σχηματίσθηκαν από οχήματα του δήμου. 
Με σκοπό να αποτραπεί η έξοδος των στρατιωτικών μονάδων η Ε.Ο. D-100 έκλεισε και στα δύο ρεύματα και στήθηκαν οδοφράγματα με οχήματα στις πύλες της ταξιαρχίας αλλά και της στρατοχωροφυλακής.
Ακολούθως η νομαρχία του Μπόλου αποφάσισε την συνέχιση αυτών των μέτρων στα πλαίσια της κατάστασης OHAL. Στα πλαίσια αυτά στις 22 Ιουλίου άνοιξε η D-100 με κατεύθυνση την Κωνσταντινούπολη. Η κατεύθυνση προς Κωνσταντινούπολη που περνά μπροστά από την ταξιαρχία και την στρατοχωροφυλακή, παραμένει κλειστή. 
Τα δημοτικά οχήματα που βρισκόταν εκεί υπήρχαν αλλά στην θέση τους τοποθετήθηκαν μπλοκ από μπετόν και άλλα υλικά υποδομών. Επίσης η νομαρχία στα πλαίσια της OHAL, σχημάτισε σημεία αστυνομικού ελέγχου μπροστά στα καταλύματα της ταξιαρχίας και της στρατοχωροφυλακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου