Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Οι χάρτες του Τρίτου Ράιχ από το εσωτερικό της Γης (βίντεο)

Πηγή: www.pentapostagma.gr
Έχουμε όλοι ακούσει τις ιστορίες των Ναζί που εξερευνούσαν τα νότια άκρα του πλανήτη, ακόμη και τη δημιουργία βάσεων στην Neuschwabenland. Μερικοί έχουν επίσης ακούσει λειτουργία Highjump και τη φιλονικία του Ναύαρχου Byrd με τις παγιωμένες γερμανικές δυνάμεις που τους εξουδετέρωσαν με ένα καταπληκτικό ιπτάμενο σκάφος.



Το βίντεο (παρακάτω) δείχνει λεπτομερώς έναν χάρτη του 1944 από το Τρίτο Ράιχ και την δίοδο που χρησιμοποίησαν τα γερμανικά υποβρύχια για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτόν τον υπόγειο τομέα, αλλά και έναν πλήρη χάρτη και των δύο ημισφαιρίων.
Αν αυτό σας φαίνεται απίστευτο, συγκρίνετε αυτούς τους χάρτες, με τον χάρτη που έγινε από τον φημισμένο χαρτογράφο Heinrich C Berann για το National Geographic Society αρχής γενομένης από το 1966. Αυτό δείχνει σαφώς την ήπειρο της Ανταρκτικής χωρίς πάγο. Η ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια εδώ είναι ότι υπάρχουν υποβρύχια περάσματα που τρέχουν σχεδόν σε όλο το μήκος της ηπείρου και φαίνεται να συγκλίνουν στην ακριβή τοποθεσία που χαρακτηρίζεται ως το άνοιγμα της κοίλης Γης.


Δείτε ένα ενδιαφέρον ρωσικό ντοκιμαντέρ με Ελληνικούς υπότιτλους..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου